Bilal Ay Kapı Kapı Dolaşıyor

Bilal Ay Kapı Kapı Dolaşıyor

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay çalışmalarına aralıksız devam ederken, hemen hemen her gün yaptığı ev sohbetleriyle de Gaziosmanpaşalılarla buluşuyor.

     Oldukça sıcak ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde ilçe halkıyla birebir iletişim fırsatı bulan Genç Başkan, samimiyeti ile de takdir topluyor.

     Bu seçimlerde en büyük güçlerinin “ samimiyet ” olduğunu vurgulayan Bilal Ay: “ Bizler tepeden dayatmayla inen değil halkımızın içinden gelen kişileriz. Bu yüzdende en büyük sermayemiz olarak samimiyetimizi görüyoruz” dedi. Gaziosmanpaşa’ya hizmet için yola çıktıklarını anlatan Genç Başkan Ay: “ Gaziosmanpaşa bizim doğup büyüdüğümüz, çocukluğumuzun geçtiği sokaklarında top oynadığımı ömrümüzü geçirdiğimiz bir ilçe. Bizler ömrümüzü geçirdiğimiz Gaziosmanpaşa’mızın komşu ilçelerinin bile gerisinde kalmasından rahatsızız. Bu yüzden de Gaziosmanpaşa’ya, Gaziosmanpaşalılara hak ettiği hizmetleri getirmek için yola çıktık ve inşallah geliyoruz” dedi.

Gaziosmanpaşalıların büyük teveccüh gösterdiği Bilal Ay, Gaziosmanpaşa’nın her kesiminin ihtiyaçlarını karşılayacak projeler hazırladıklarını ifade ederek: “ Yaklaşık 2.5 yıldır çalışan ve Gaziosmanpaşa’yı çok iyi tanıyan bir kadro ile 31 Mart sabahından itibaren Gaziosmanpaşa’mızda herkesin ve her kesimin ihtiyaçlarını karşılayacak projelerimiz uygulamaya koyacağız. tüm Gaziosmanpaşa’mızı kenetleyerek hep birlikte başaracağız ve yeni bir Gaziosmanpaşa’yı kuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.