Bilgi Evinde Geleneksel Bayramlaşma

Bilgi Evinde Geleneksel Bayramlaşma

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinde her yıl bayramdan önce düzenlediği ‘Geleneksel Bayramlaşma ve Hediyeleşme Etkinliği’ bu yıl da gerçekleştirildi.

 Bilgi Evinde Geleneksel Bayramlaşma


Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinde her yıl bayramdan önce düzenlediği  ‘Geleneksel Bayramlaşma ve Hediyeleşme Etkinliği’ bu yıl da gerçekleştirildi.  Tüm Bilgi Evleri’nde eş zamanlı düzenlenen ‘Geleneksel Bayramlaşma ve Hediyeleşme Etkinliği’nde samimiyet, dostluk ve kardeşlik bağları kuvvetlendirildi.

Öğretmenlerin de katıldığı programda üyeler isimlerini yazıp attıkları kutudan kimin çıkacağını bilmeden aldıkları hediyeleri arkadaşlarına vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç, “amacımız geleneklerimizi kültürümüzü en güzel biçimde yaşatmak ve küçük yaşlarda üyelerimize değerlerimizi aşılamaktır.

Bayramdan önce yaptığımız bu faaliyet üyelerimiz arasındaki dostluğu arttıracak ve manevi duygularımızı pekiştirecektir.” şeklinde açıklama yaparak herkesin bayramını kutladığını belirtti.

Kültürümüzden kopmamak, gelenekleri canlandırmak, unutulmamasını sağlamak adına yapılan organizasyonda üyeler bayrama girmeden bayram sevincini yaşayarak Bilgi Evleri’nden ayrıldılar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.