Bina sakinleri yangında mahsur kaldı

Bina sakinleri yangında mahsur kaldı

Kadıköy'de 11 katlı binanın kazan dairesinde çıkan yangında bina sakinleri apartmanda mahsur kaldı. 2,5 yaşındaki çocuk itfaiye yardımıyla kurtarıldı.

 Kadıköy'de 11 katlı binanın kazan dairesinde çıkan yangında bakıcısıyla birlikte evde mahsur kalan 2 buçuk yaşındaki çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Olay, akşam saatlerinde Kadıköy Fenerbahçe Bilgili Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 11 katlı binanın kazan dairesinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanların tüm binayı kaplaması nedeniyle büyük çoğunluğu yaşlılardan oluşan bina sakinleri evlerinden çıkamadı. Evlerinde mahsur kalan 2 buçuk yaşındaki Kaan da, bakıcısı ile birlikte birinci kattaki evlerinin balkonunda çaresizce kurtarılmayı bekledi. Daha sonra bir itfaiye eri minik Kaan'a destek vermek için yanına çıktı. Ancak yangından korkan minik Kaan uzun süre gözyaşı döktü. Daha sonra bir polis memuru da minik Kaan'ı almak için balkona çıktı. Bu sırada aşağıda çaresizce bekleyen anne, "Oğlum ben buradayım. Ağabey seni bana getirecek" diyerek minik bebeğine destek verdi. Polis tarafından ailesine teslim edilen, Kaan daha sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. 

Dumanın tahliyesinin ardından çoğu yaşlılardan oluşan bina sakinleri de itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.