Binali Yıldırım: "Bizim ideolojik siyasetle işimiz olmaz"

Binali Yıldırım: "Bizim ideolojik siyasetle işimiz olmaz"

Bakan Binali Yıldırım AK Parti’nin iktidarıyla Türkiye’nin iletişimde çağ atladığını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin yönetime gelmesi ile bir çok şeyin değiştiğini,geliştiğini ve Türkiye'nin çağ atladığını söyledi. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:
“Önce bilişim otobanlarını yapacaksınız ki, oradan da ESTİM, çağrı merkezi gibi uydudan hizmetlerin takibi gibi ve daha birçok projenin bilişim destekli olarak gerçekleştirilmesi mümkün hale gelsin. Esasen bu hizmetler bizim bakanlığımızın çok fazla fark edilen tarafı değil. İnsanlar yolu yaptığımız zaman görüyor. Ama iletişim daha farklı. İletişimi çok fark etmiyorsunuz ama yaşıyorsunuz. Türkiye’de iletişimin nereden nereye geldiğini çok belirtmeye gerek yok. 2002 yılında Türkiye’de internete girmek mümkün değildi. İletişimde Türkiye’yi Afrika seviyesinden aldık. Avrupa’nın ilk 5 ülkesi arasına soktuk. Bugün akıllı telefonda Avrupa’da 1 numara, mobil internette Avrupa’da 1 numarayız. 3G’de Avrupa’nın hatta dünyanın en hızlı altyapısı bizde. Çünkü biz siyasetten tek bir şey anlıyoruz. Siyaset eşittir halka hizmet. Bizim ideolojik siyasetle işimiz olmaz. Vatandaşa temas etme alışkanlığınız olmazsa, o siyasetin geleceği de sonu da yoktur. Onun için AK Parti yerel siyasetçiliği, belediyeciliği dünyada bir marka olmuştur.”
 
“ERMENİ KOMİTACILAR, BİZE SULTAN ABDÜHAMİT’İ ‘KIZIL SULTAN’ DİYE TANITTILAR”
 
İstanbul’un tarihi ve coğrafi öneminden bahseden Bakan Binali Yıldırım, 7 tepeli İstanbul’a 7 tane dünyanın en büyük projesini de yaptıklarını söyledi. Marmaray, 3’üncü havaalanı, Ankara-İstanbul arası yüksek hızlı tren projeleri gibi İstanbul’da yapımı süren ve yapılacak olan projelerden bahseden Bakan Yıldırım, İstanbul’da en büyük projeleri yapan Abdülhamit Han’a rahmet diledi. “Osmanlı tarihinin en zor şartlarında en büyük başarıya imza atan, vatan toprağını düşmana kaptırmayan bir sultandır” diyen Bakan Binali Yıldırım, “Bugün Türkiye, Ortadoğu, balkan topraklarında ne kadar eser varsa hepsi Sultanhamit döneminde yapılmıştır. İşte böyle bir sultanı bize Ermeni Komitacılar “Kızıl Sultan” diye tanıttılar. Herkesin Sultanabdülhamit’in hayatını çok doğru okumasını istiyorum.
 
Bakan Binali Yıldırım, bazı kesimlerin yapılan hizmetlerden rahatsız olduklarını belirterek, “Hayırlı bir iş yaparsanız mutlaka önünüze çıkan olur. Yaptığınız hiçbir hizmet de cezasız kalmaz. Ama hizmeti yapmaktan geri mi kalacağız. Hem mücadele edeceğiz, hem de hizmet vereceğiz. Kimse AK Parti’nin adına destek vermiyor. Adı AK olduğu için değil, hizmetleri AK olduğu için destek veriyor” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.