Birevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

Birevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

Birevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

 

Faiz ödeme yükü altına girmeden orta ve düşük gelirli kişilerin dahi ev sahibi olabildiği bir sistemdir. 30 yılı aşkın süredir hizmet veren güvenli finansman sayesinde ev, arsa, araba vb sahibi olmak kolay!

Peşinat vermeden, taksitleri küçük küçük öderken toplam borcu, bulunduğunuz grup ve teslim tarihine göre vadeler belirlenir.

Türkiye’nin herhangi bir yerinde sıfır ya da 2. El bir eve sahip olma imkânı veren Birevim ödeme yöntemleri hem güvenli hem de ekstra Birevim kampanyaları ile avantajlıdır.

Birevim ile yeni ev alabildiğiniz gibi 2. el evi de 444 Türk Lirası'dan başlayan taksitlerle alabilirsiniz. Türkiye'nin istediğiniz yerinden beğendiğiniz herhangi bir evi alabilme özgürlüğü Birevim'de...

Birevim Kampanyaları Nelerdir?

Ayda sadece 444 TL ödeyerek hayallerinizdeki eve kavuşmaya ne dersiniz?  Üstelik dilerseniz peşinatsız olarak küçük taksitlerle ve faiz yükü olmadan! Evet, bu gerçek bir kampanya ve 30 yılı aşkın süredir hizmet veren sistemde yüzlerce kişi ev ve araba sahibi oldu.

Birevim’de almak istediğiniz eve hiçbir fark ödemeden sahip olabilirsiniz. 310 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programları sayesinde ev sahibi olabilirsiniz. 

Borcunuzu erken bitirebileceğiniz bir sistem kurgulanmıştır.  246 kişilik tasarruf programına giren bir kişinin vade süresi 84 ila 101 ay arasındadır. Peşinat verenler ise borcunu çok daha erken bitiriyor.

Birevim’e Katılmak İçin Şartlar Nelerdir?

Kendinize veya eşinizle yaşamak için bir ev satın almak istiyorsunuz. Birevim’in faizsiz ev sahibi yapma avantajları da size cazip geldi Peki, acaba Birevim şartlarına uygun musunuz? %99 uygunsunuz! Birevim’den ev ya da araba sahibi olmak için 18 yaşını doldurmuş olman ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olman yeterlidir.

Birevim Avantajları Nelerdir?

  • Faiz ya da başka farklar ödemezsiniz,
  • Taksitlerinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.
  • Borcunuzu erken bitirmenizi destekleyen Birevim Kampanyaları mevcuttur.
  • İsteyen hiç peşinatsız ev sahibi olabilir. 
  • Evinizi faizsiz ucuza mal edersiniz.
  • Tüm Türkiye’de dilediğiniz yerden mülk ya da taşınmaz satın alabilirsiniz.  

Dilerseniz web sitesi üzerinden form doldurarak uzman danışmanın sizi aramasını sağlayabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.