Bostancı'da kaza

Bostancı'da kaza

Kadıköy’de, bakımdan çıkan yolcu minibüsü durağa giderken hız yapınca bir otomobil ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ahmet Teoman Ogan hafif yaralandı.

Bostancı Dr. Kemal Akgüder Caddesi üzerinde meydana gelen kaza, görgü tanıklarının iddiasına göre şöyle gelişti:

Oto sanayi sitesinde bakımda olan 34 M 6029 plakalı Dudullu-Bostancı hatlı minibüsü alan sürücü, Bostancı durağına gitmek için yola çıktı. Hızlı bir şekilde cadde üzerinde ilerleyen minibüs şoförü, dört yolda Ahmet Teoman Ogan’ın kullandığı 34 NZG 04 plakalı otomobile çarptı. Kaza sırasında emniyet kemeri takılı olan Ahmet Teoman Ogan, hafif şekilde yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı sürücü bir süre sonra gelen sağlık ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Minibüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Çevredeki vatandaşlar aynı yerde sürekli kaza meydana geldiğini belirtti. Bir çevre sakini, ”Minibüs yolunda tadilat olduğu için yoğun oluyor. Minibüsler hep bu yol kullanıyorlar ve bu nedenle sürekli kazalar oluyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.