Bu anket Gürsel Tekin'i üzecek

Bu anket Gürsel Tekin'i üzecek

Araştırma şirketlerinin yaptıkları son anket ile İstanbulluların nabzı tutuldu. Araştırma sonucunda, büyük bir çoğunluğun CHP Belediye Başkan adayı olarak Gürsel Tekin'i değil, Mustafa Sarıgül'ü görmek istedikleri ortaya çıktı.

Konsensus Araştırma Şirketi Genel Müdürü Murat Sarı, Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, Andy-Ar Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar ve Genar Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş ortaklaşa yaptıkları anket sonuçlarıyla İstanbulluların Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek istediklerini açıkladılar. 
Faruk Acar İstanbul'da halkın yüzde 53.6'sının Kadir Topbaş'tan memnun olduğunu söyledi.

SARIGÜL YÜZDE 40, TEKİN YÜZDE 1
CHP'nin İstanbul adayıyla ilgili bir değerlendirme yaptıklarını ifade eden Faruk Acar, İstanbul'dan adaylık düşünen Gürsel Tekin'e ise kötü bir haber verdi. Ankette CHP'lilerin Belediye Başkanı adayı olarak görmek istediği ismin Mustafa Sarıgül olduğunu ifade eden Acar; "Sarıgül'ün oyu yüzde 40'lar civarında. Gürsel Tekin'in adaylığıyla ilgili yapılan araştırmalarda yüzde 1 gibi bir beklenti olduğunu gördük. Bunu çok açık söylüyorum. Şu anda CHP tabanı yüzde 40 gibi bir kesim Mustafa Sarıgül'ü bekliyor" dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.