Bu oyuncularla bu kadar

Bu oyuncularla bu kadar

Spor Toto Süper Lig’in 3. Hafta maçında Fenerbahçe, Göztepe’ye 1-0 yenilerek ileride çok arayacağı puanları kaybetmeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 3. Hafta maçında Fenerbahçe, Göztepe’ye 1-0 yenilerek ileride çok arayacağı puanları kaybetmeye devam ediyor.

Aslında maça ve oynanan oyuna dair çok da fazla bir şey söylemeye gerek yok. Eski alışkanlıkların net bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Bu gidişat değişmezse Cocu’nun eleştirilere maruz kalması çok yakın.

Neden mi?

Takım çok güçsüz, hala belli bir oyun düzeni görünmüyor, kimin ne oynadığı belli değil. Hepsinden önemlisi değişimden bahsediyoruz ama sahada hala Volkan, Hasan Ali, Dirar, Alper var. Bu beceriksiz oyuncularla başarı beklemeyin. Şahsen ben bu 4 oyuncuyu Fenerbahçe formasıyla sahada görmeye dayanamıyorum. Yakışmıyorsunuz Fenerbahçe’ye.

Sol çizgide oynadığı halde her topu geri pas veren, adam geçmekten ve orta yapmaktan aciz bir sol kanat oyuncusu olur mu?

Alper , kaç senedir Fenerbahçe’desin, insan hiç mi kendini geliştirmez? Sahada ordan oraya anlamsızca dolaşan , adam geçemeyecek kadar güçsüz bir oyuncunun Fener’de işi ne ?

Dirar’la bu işin olmayacağı geçen seneden belliyken hala neden sahada?

Yeni oyuncuların uyum süresi elbet olacak ama bu arada kaybedilen puanlar ne olacak?

Kısacası Fenerbahçe’nin derdi çok. Nasıl düzelir bilmem ama radikal değişikliklerin derhal hayata geçmesi lazım. Yoksa yine aynı senaryoya mahkum bir sezon yaşarız.

Ali Karabulut

alican-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.