Bu sefer de su borusunu patlattılar

Bu sefer de su borusunu patlattılar

İstiklal Caddesi'nde devam eden alt yapı çalışmalarında bu kez de su borusu patladı, vatandaşlar su içinde kaldı. Aynı sokakta daha önce de doğalgaz boruları patlamış, bölge esnafı çalışmaların amatörce yürütüldüğünü öne sürmüştü.

 Beyoğlu Belediyesi ekiplerinin yaptığı kazı çalışması sırasında patlayan su borusu, çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

İstiklal Caddesi Meşelik Sokak'ta kazı çalışması yapan belediye ekipleri, bir binanın su borusunu yanlışlıkla deldi. Delinme sonucu patlayan su borusundan fışkıran su, yoldan geçen vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sokakta yürüyen vatandaşlar ıslanmamak için sağa sola kaçıştı. Belediye ekipleri ise suyun çevreye dağılmaması için iş makinesinin hilti ile perdeleme yaptı. Ancak tazyikle akan su alınan tüm önlemlere rağmen vatandaşları ıslattı. Ekipler, suyun daha fazla çevreye zarar vermemesi için üzerini moloz dökerek kapattı. 

Sokak üzerindeki eczanede çalışan bir şahıs, "Bilinçsiz yapılan bir çalışma. Bunun sonucunda şuan hizmet veremiyoruz. Burası sürekli kazılıp kapanıyor. Burada ne olduğunu kendileri de bilmiyor. Sonuçta burası sağlık hizmeti veren bir yer. Buna rağmen hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi. - 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.