“Bu yaptığı Modafen’e hiç yakışmadı”

“Bu yaptığı Modafen’e hiç yakışmadı”

2 hafta önce Modafen’i 3-1’le geçen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, ligi şampiyon bitiren rakibinin kendisi ile baraj maçı oynamamak için mücadele veren Zeytinburnu 1957’e karşı eksik bir kadroyla sahaya çıkıp 2-1 mağlup olmasının etik olmadığını savundu

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un Genel Kaptanı Özgür Meriç, Zeytinburnu 1957 maçında sadece iki as oyuncusunu oynatan ve genelde şans bulamayan oyunculara yer veren Modafen’e tepkili olduklarını söyledi.

Bağcılarspor’un il kontenjanından dolayı Süper Amatör Lige düştüğü Bölgesel Amatör Ligdeki İstanbul takımları birbirlerine düştü.

2 hafta önce Modafen’i 3-1’le geçen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, ligi şampiyon bitiren rakibinin kendisi ile baraj maçı oynamamak için mücadele veren Zeytinburnu 1957’e karşı eksik bir kadroyla sahaya çıkıp 2-1 mağlup olmasının etik olmadığını savundu.

Kırmızı-beyazlı ekibin Genel Kaptanı Özgür Meriç, Modafen’in yaptığının doğru olmadığını savundu ve kendilerine karşı, Zeytinburnu 1957’e karşı farklı onbirlerle mücadele eden kırmızı-siyahlıların ligin dengesini bozduğunu ve yarışta adil olmadığını savundu.

Yenildikleri maçtan sonra kol bastı
“Modafen’in şampiyonluğunu asla tebrik etmiyoruz” diyen konuşan Özgür Meriç şu ifadeleri kullandı: “Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta son iki haftaya girilirken sonucu bizim için önemli maçta İlçemizin takımı, aynı havayı soluduğumuz ve aynı sahayı paylaştığımız Modafen, asla etik olmayan bir davranışla rakibi Zeytinburnu maçına yedek futbolcularla ve genç takım oyuncularıyla çıktı. Şampiyonluğunu daha önce garantileyen ancak bu maçta rakibine 2-1 yenilen Modafen, etik olmayan bir davranış içine girmiştir. Modafenliler mağlup oldukları maçın sonunda ise sahanın ortasında kol bastı oynayarak şampiyonluğunu kutlamışlardır. Halbuki Modafen’in yapması gereken bu olmamalıydı. Kendilerini bu tavırlarından dolayı esefle kınıyoruz.

Şampiyonluğu kaçırma pahasına
U19/1 19. Grupta yenilgisiz liderliğini sürdüren Modafen genç takımı eksik kadrosu ile rakibine Ataşehir Çamolukspor’a karşı ilk yenilgisini alarak 3-1 kaybetmiş ve ikili averajda Ataşehir öne geçmiştir. Şampiyonluğu kaçırma pahasına genç takımını A Takım maçına süren Modafen takımının ne yapmaya çalıştığına hiçbir anlam veremedik!

“Asla başarılar dilemiyoruz”
3.Lig yolunda eleme oynayacak Modafenspor’a İlçemizin takımı olmasına rağmen bu yarışta asla başarı dilemiyoruz. Futbolda sadece kazanmak değil adaletli olmak zorundasınız. Modafenspor’un yaptığı bu davranış sporun ilkelerine aykırıdır.

Murat Nazik

ozgur-meric1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.