Burcu Güneş, Nişantaşı’da ‘Gelinliğim dekolte olamaz’ dedi

Burcu Güneş, Nişantaşı’da ‘Gelinliğim dekolte olamaz’ dedi

Burcu Güneş, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir gelinlik mağazasında gelinlik bakarken habercilere ‘Gelinliğim dekolte olamaz’ dedi.

BURCU GÜNEŞ DÜNYA EVİNE GİRİYOR

Burcu Güneş, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir gelinlik mağazasında gelinlik bakarken görüntülendi. Güneş, nişanlısı Hakan Kutal ile yakında dünya evine girebileceğini söyledi: "Size yakında bir sürprizimiz olabilir. Düğün gibi bir şey değil, olayın daha güzel bir boyutuna doğru taşınması gibi..."

GÜNEŞ, NİŞANLISININ KISKANÇ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Nişanlısının kıskanç olduğunu ve bu nedenle dekolte gelinlik giyemeyeceğini belirten ünlü şarkıcı, "Gelinliğin masumiyetine dekoltenin yakışmadığını düşünüyorum. İddialı ya da derin göğüs dekoltesi olan bir gelinlik bende göremeyeceksiniz. Hakan Bey, aşırı kıskanç. Yıllardır sahneye mini şort ve eteklerimle çıkarım ama yaş ilerledikçe biraz ağır giyiniyorum" dedi.

“KARİYER PEŞİNDE KOŞARKEN BAZI ŞEYLERİ ISKALADIM”

Sanatçı ayrıca kariyer peşinde koşarken bazı şeyleri ıskaladığını da itiraf etti: "Çocuklara ve hayvanlara aşığım. Kariyer peşinde koşarken yaşanması gereken şeyleri belki erteledik. Fala baktırdım, falcılar güzel şeyler söylüyor. İlla bir çocuğum olması gerekmiyor. Çocuk da sahiplenebiliyorsunuz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.