Burun Estetiği Ücretleri 2023

Burun Estetiği Ücretleri 2023

Burun Estetiği Ücretleri 2023

Burun Estetiği Ücretleri 2023

Yüz üzerinde estetik bir görünüm sağlayan burun için burun ucu kaldırma işlemleri yapılmaktadır. Burnun eşit orantıda kaldırılması ile yüz daha estetik ve altın oran görünüme kavuşmaktadır. İstanbul rinoplasti merkezimiz içerisinde yapılan işlemlerden biri olan burun ucu kaldırma ile burun daha ince bir forma kavuşmaktadır. Burnu yapısını bozmadan yalnızca uç kısma yapılan dolgu işlemi ile daha kalkık bir buruna sahip olmak mümkündür. İstanbul burun estetiği için tercih edilen merkezimiz cerrahi işlem gerektirmeden burnu uç kısmına gerekli uygulamayı gerçekleşmektedir.

Burun Ucu Kaldırma İşlemleri İstanbul

En çok tercih edilen uygulamalardan biri burun ucu kaldırma İstanbul olarak bilinmektedir. Burnun ucuna yapılan bu işlem ile daha estetik bir görünüme kavuşmak mümkündür. İstanbul içerisinde faaliyet gösteren merkezimiz uyuşturma ya da anestezi uygulamalarına ihtiyaç duymadan burun ucu için kaldırma işlemini tamamlamaktadır. Burnun ince ve kalkık görünüm alması yüzün diğer hatlarını da belirgin hale getirmektedir. Burun estetiği yüzün görünümünü da eşit orantılı bir forma kavuşturmaktadır.

Burun Ucu Kaldırma Estetik Fiyatları 2023

Pek çok kişi burun estetiği ücretleri 2023 hakkında araştırma yaparak konu hakkın bilgi almaktadır. Burun ucu kaldırma işlemlerinde profesyonel hizmet veren merkezimiz tamamen uzman kişiler ile çalışmaktadır. Ücretlendirme ise 2023 yılına uygun şekilde hazırlanarak sunulmaktadır. Burun için en sık yapılan estetik uygulamalarından biri olan burun ucu kaldırma işlemi oldukça kısa sürede tamamlanmaktadır.

Op. Dr. Vepa Silapov ve ekibi sizlere hizmet vermekte, isteklerinizin farkında olarak en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.