Büyükçekmece Belediyesi Schalke'yi ağırladı

Büyükçekmece Belediyesi Schalke'yi ağırladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün:" Kardeş şehrimizin takımı olan Schalke'nin tüm yönetimini, 150 kişi olarak denizin üstünde ağırladık" dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile karşılaşan Schalke 04 takımının yönetici ve taraftarını maçın bir gün öncesinde Büyükçekmece Belediyesi ağırladı. Yemek öncesi Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün ile samimi görüntüler sergiledi.

Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta düzenlen yemeğe Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, yöneticiler Alexander Jobst, Peter Petrs ve Schalke taraftarları katıldı.

“BU ESASINDA GALATASARAY’IN ORGANİZASYONUYDU”
Yemek öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Akgün, “Kardeş şehrimizin takımı olan Schalke’nin tüm yönetimini 150 kişi olarak denizin üstünde ağırlıyoruz. Bu esasında Galatasaray’ın organizasyonuydu. Kardeş şehrimizin takımı olduğu için Büyükçekmece’de bu resepsiyonu almak istediler ve böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Yönetimin tamamı burada. Bende bir dahaki maça Galatasaray takımımız ile birlikte gideceğim ve orada da böyle güzel ağırlanacağımıza eminim” dedi.

Kardeş şehir Büyükçekmece’de olmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Rehberg, “Ben buraya en az 20 sefer geldim. İstanbul’u, özelliklede Büyükçekmece’yi çok seviyorum.  Buraya bir çok sefer gelmemiz, bizim burayı ne kadar sevdiğimizi gösteriyor. Kulübümüz ilk defa gelmesine rağmen burayı çok iyi benimsedi.” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Başkan Akgün, Gerhard Rehberg, Alexander Jobst birlikte samimi görüntüler sergiledi. Yemek sonunda ise Schalke takımı başkan ve yöneticilerine Büyükçekmece Belediyesi’nin çeşitli hediyelerinin yanı sıra Tepecikspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.