Büyükçekmece’ den sığınmacılara destek

Büyükçekmece’ den sığınmacılara destek

Büyükçekmece Belediyesi, kış mevsimi öncesinde ülkesinden kaçarak Büyükçekmece’ye yerleşen Suriyeli sığınmacıların yakacak ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı

Büyükçekmece Belediyesi, kış mevsimi öncesinde ülkesinden kaçarak Büyükçekmece’ye yerleşen Suriyeli sığınmacıların yakacak ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Suriyeli ailelere yapılan yardım en çok çocukları sevindirdi.

Büyükçekmece genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli sığınmacılara periyodik olarak yardım yapan Halkla İlişkiler Müdürlüğü, kış mevsimi öncesinde de yardımlarını sürdürüyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda Tepecik Ulus Mahallesi’nde aynı evi paylaşan 17 kişilik aileye giyecek, yiyecek, tüp ve kömür yardımı yapıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gerçek ihtiyaç sahibi olan herkese gereken yardımların bundan sonrada yapılacağının altını çizdi. Akgün: "Büyükçekmece’de yaşayan Suriyeli sığınmacıların zaman zaman belediyemizden yardım talepleri oluyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerimiz önce bu aileleri evlerinde ziyaret edip, durumlarını ve ihtiyaçlarını tespit ediyor. Ardından da gereken yardımlar periyodik olarak yapılıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.