Büyükçemece' de etiket denetimleri sürüyor

Büyükçemece' de etiket denetimleri sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların güven içinde alışveriş yapabilmesi için denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, yaklaşan kış ayları sebebiyle pazar yerlerinde, etiket ve yer denetimlerini gerçekleştiriyor

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, yaklaşan kış ayları sebebiyle pazar yerlerinde, etiket ve yer denetimlerini gerçekleştiriyor.

Büyükçekmece Belediyesi’nde, pazar tezgâhlarını tek tek dolaşan belediye zabıta ekipleri, kaçak tezgâh, etiket ve evrak kontrolleri yaparak, yasalara uygun olmayan tezgâh ve satış noktalarının sahiplerini uyardı. Fiyat artışı gösteren tezgâhlardaki fiyat etiketlerini detaylı şekilde inceleyen zabıta ekipleri, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

“KURALLARA UYMAYAN ESNAF İÇİN YASAL TEDBİRLER ALINACAK”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kent pazarları için özel oluşturulmuş olan pazar zabıta timlerinin görevlerini titizlikle yaptığını belirtti. Akgün: “Pazar yerlerinde denetimler titizlikle ve periyodik olarak sürüyor. Kurallara uymayan esnaf için yasal tedbirler alınacak. Amacımız halkımızın huzur ve güven içerisinde alış verişini yapması” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.