Çağlayan Adliyesi’nde silahlı saldırı

Çağlayan Adliyesi’nde silahlı saldırı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

    Çağlayan Adliyesi'nde düzenlenen silahlı saldırıda boşanma davasına gelen Halime Aslan, oğlu tarafından öldürüldü. Aslan'ı korumakla görevli polis memuru Emrah Taşdemir şehit olurken, güvenlik görevlisi Mehmet Zengin ise yaralandı.

    Edinilen bilgilere göre olay Çağlayan Adliyesi C Kapısı X-ray kontrol noktasında meydana geldi. Boşanma davası için adliyeye gelen Halime Aslan ve kendisini korumakla görevli polis memuru Emrah Taşdemir'in güvenlik kontrolünden geçtiği sırada silahlı bir kişi kurşun yağdırdı. Saldırıda Halime Aslan, polis memuru Emrah Taşdemir ve güvenlik görevlisi Mehmet Zengin yaralandı. Halime Aslan olay yerinde hayatını kaybederken, polis memuru Emrah Taşdemir ise yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Emrah Taşdemir'nin durumunun kritik olduğu ve duran kalbinin sağlık ekipleri tarafından yeniden çalıştırıldığı öğrenildi.

    Saldırıyı gerçekleştiren şahsın, hayatın kaybeden Halime Aslan'ın oğlu Dursun Zehir olduğu kaydedildi.

SİLAHLI SALDIRIDA YARALANAN POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

    Çağlayan Adliyesi'nde düzenlenen silahlı saldırıda yaralana polis memuru Emrah Taşdemir, şehit oldu. Polis memurunun yakınları ve çalışma arkadaşları acı haberi alınca hastaneye akın etti. Şehit polis memurunun Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.