Çakmakspor hücum hattını güçlendirdi

Çakmakspor hücum hattını güçlendirdi

Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan takımlardan Çakmakspor, flaş transferlerine yenilerini ekleyerek devam ediyor.

Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan takımlardan Çakmakspor, flaş transferlerine yenilerini ekleyerek devam ediyor.

Ümraniye temsilcisi son olarak Karaköprü Belediyespor ile şampiyonluk yaşamış ve 153 defa profesyonel maçlarda görev almış olan hücum oyuncusu Burçağ Başel'i renklerine bağladı.

Çakmakspor Futbol Şubesi Sorumlusu Hamdi Yaşar ” Bir çok takımın transfer listesinde olan ve hücum gücümüzü arttıracağına inandığımız yetenekli oyuncu Burçağ Başel'i transfer etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Transferlerimiz tüm hızıyla devam ediyor, görüştüğümüz bir kaç önemli isimle yakında anlaşarak kamuoyu ile paylaşacağız " dedi.

Oynadığı takımların hücum gücünü arttırarak katkılar yapan 29 yaşındaki yetenekli oyuncu Burçağ Başel ” Çakmakspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenen ve transferimde emeği geçen Futbol Şube Sorumlum Hamdi Yaşar ve Umut Berk hocama çok teşekkür ederim. Bundan sonra Çakmakspor’un başarısı için mücadelemi sürdüreceğim ” dedi.

Burçağ Başel kimdir?

Futbola 2003 yılında Kartal Cevizli Gençlergücüspor altyapısında başlayan oyuncu sonrasında Pendikspor'a transfer oldu. Başarılı oyunuyla dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu 2006 ylında Fenerbahçe A.Ş.'de profesyonel imza attı. Ardından Alibeyköyspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Darıca Gençlerbirliği, Anadolu Üsküdarspor, Sivasspor, Ümraniyespor, Batman Petrolspor, Sancaktepe Belediyespor, Payasspor, Çankırıspor, Kocaelispor, Nevşehir Belediyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor formalarını giydi.

1989 doğumlu oyuncunun kariyerinde Türkiye Kupasında 7 maçı 2 golü, TFF 3.Ligde 113 maçı 20 golü, TFF 2.Ligde 23 maçı 3 golü, BAL'da 37 maçı ve 7 golü bulunuyor.

Murat Nazik

cakmakspor-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.