Çakmakspor Türkiye Şampiyonasında

Çakmakspor Türkiye Şampiyonasında

U14 ligi Türkiye Şampiyonası Eleme maçında Kazım Karabekir Mevlanaspor ile Çakmakspor takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı üstün oynayan Çakmakspor 3-1 kazanarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde oynanan ve Ercan Olgun'un yönettiği, yardımcılıklarını Okan Bilek ve Ali Kaba'nın yaptığı karşılaşma yenen takımın Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmesi bakımından iki takım içinde önemi çok büyüktü.

Mücadeleye hızlı başlayan takım Ümraniye temsilcisi Çakmakspor oldu. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Kırmızı Beyazlılar ilk yarıyı Adem Ayrı ve Görkem Ertürk'ün attığı gollerle 2-0 önde tamamlamayı bildi.

ikinci yarıya farkı kapatmak isteyen K.K.Mevlanaspor etkili ataklarla Çakmakspor kalesinde pozisyon üretmeye başladı. Gaziosmanpaşa temsilcisi Mevlanaspor penaltı atışından farkı bire indirsede mücadeleyi bırakmayan Çakmakspor'da son sözü Resul Şahin söyledi ve mücadeleyi Çakmakspor 3-1 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle Çakmakspor İstanbul'u Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

cakmakspor1-008.jpgcakmakspor2-007.jpgcakmakspor3-006.jpgcakmakspor4-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum