Çalık’tan anlamlı çağrı

Çalık’tan anlamlı çağrı

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, Oruçlarını açmak için evinde iftar yemeği olmayan, yardıma muhtaç insanlar için herkesi “Tümkasder İFTAR AŞEVİ ’ne davet etti”

TÜMKastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Genel Başkanı Murat Çalık, “TÜMKASDER Ailesi Olarak, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin umudu haline gelen RAMAZAN-I ŞERİF’TE, Günlük 300 (Üçyüz) kişilik AŞEVİ kuruyoruz. Yetkililerimiz nezaretinde yetim, dul, hasta, öğrenci, çaresiz ve yoksul kardeşlerimize, Ramazan ayı boyunca değerli hayır sahibi kardeşlerimizle beraber bu hizmeti sunmayı arzu ediyoruz” dedi. 

Genel Başkan Murat Çalık, “Hepimizin zaman zaman şahit olduğu gibi, evlerinde, iftarlarını açacak yemek bulamayan, ihtiyaç sahibi ailelerimiz yanlarında getirdikleri tencere, kova, hatta poşetler ile çorba, yemek gibi ikramları aş evlerinden alıp evlerine götürmektedirler.

İçler acısı bu yemek dağıtımında, boya kutusu ile de yemek almaya gelenleri gördüğümüz gibi birçok aile yemek kalmadığı için üzgün bir durumda geriye dönmektedirler. Bu kardeşlerimizin iftar yemeğini TÜMKASDER olarak üstlenmek ve “Günlük 300 kişiye hayır sahibi dostlarımızla ulaşabileceğimize yürekten inanıyoruz. Bu “HAYIR KERVANINDA” bay, bayan dostlarımızın ve dostlarınızın, yine işadamlarımızın, esnaflarımızın ve tüm hayırsever kardeşlerimizin (0532) 370 43 43 veya (0282) 653 50 37 ‘den irtibata geçmelerini istiyoruz. Doğru ailelerin; “Elhamdülillah, Bugünde iftarda karnımızı doyurduk, verenlerden ve vesile olanlardan ALLAH RAZI OLSUN” dualarından da eksik kalmayacağınızı bilmenizi isteriz” diye konuştu.

 

------

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.