Çamlıcaspor Süper Amatör Ligde

Çamlıcaspor Süper Amatör Ligde

İstanbul 1. Amatör Lig Play-Off Karşılaşmasında Çamlıcaspor penaltı atışları sonucunda Sitespor’u 4-2 mağlup ederek Süper Amatör lige yükseldi.

İstanbul 1. Amatör Lig Play-Off  Karşılaşmasında Çamlıcaspor penaltı atışları sonucunda Sitespor’u 4-2 mağlup ederek Süper Amatör lige yükseldi.

Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadında oynanan mücadeleyi Erdem Bayık, Mesut Kırbaş, Enes Berk Güçlü hakem triosu yönetirken 4. hakem olarak da Serkan Hanoğlu görev yaptı. Mücadelede saha komiseri olarak Cemal Sivrikaya görev yaptı.

Karşılaşmaya her iki takımda bir sezonun emeği bir maçta alacağının hesabını yaparak sahaya çıktılar. Mücadele karşılıklı ataklarla başladı her iki takım gol atmayınca ilk yarı gölsüz tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takım olağan üstü bir mücadele vererek 90 dakikayı 0-0 tamamladılar. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca mücadelede penaltı atışlarına geçildi. tamamlandı.

Çamlıçaspor’da penaltı atışlarını Muhammet Soner Karacif, Berk Barda, Ali Kemal Zengin ve Suat Metin filelere gönderdiler.

Sitespor’un golleri Bedirhan Uygun ve  Emre Omar kaydetti. Bu sonuçla Üsküdar temsilcisi Çamlıcaspor rakibini penaltı atışlarıyla 4-2 mağlup ederek Süper Amatör Lige yükseldi.

Akgün Çokgez

camlicaspor-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.