Çamurdan çıkan Şampiyon Örnek Gençlikspor

Çamurdan çıkan Şampiyon Örnek Gençlikspor

İstanbul U-12 ligi 28.Grub lideri Örnek Gençlikspor, Karabekir Sahasında karşılaştığı İdealtepespor'u üstün bir oyun sonunda 5-1 yenerek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

İstanbul U-12 ligi 28.Grub lideri Örnek Gençlikspor, Karabekir Sahasında karşılaştığı İdealtepespor'u üstün bir oyun sonunda 5-1 yenerek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

Maça hızlı başlayan taraf  İdealtepespor  oldu, 15. dakikada savunmanın hatasını iyi değerlendiren Yusuf Can Tezer Maltepe temsilcisini 1-0 öne geçirdi..Golün şokunu çabuk atlatarak oyunda üstünlüğü ele alan lider Örnek Gençlikspor Ömer Kaynar ve Umut Kolburan'ın  golleriyle  devreyi 2-1  önde kapattı.

Örnek Gençlikspor'un tarihinde ilk şampiyonluğu

İkinci yarıda temposunu düşürmeyen Örnek gençlikspor  Ömer Sina  Yazıcı, Ömer Kaynar, İlhan Yençilk'in golleriyle  5-1 lik skoru yakaladı .Bu sonuçla en yakın rakibi İdealtepeye 8 puan fark yapan Örnek Gençlikspor tarihinde ilk defa Şampiyonluk yaşamış oldu..

Osman Yıldırım'dan alkışlanacak hareket
İzleyenlerin çok keyif aldığı mücadelede  centilmenlik adına güzel bi an yaşandı Maçda iki oyuncu arasında kalan top dışarı çıkdı hakem aut kararı verirken İdealtepespor'lu oyuncu Osman Yıldırım topun kendinden çıkdığını belirterek maçın hakemini uyarırken herkesin alkışını aldı..
 
Maça ilgi büyükdü  Fenerbahçe U15 teknik sorumlusu Mustafa Ertem ve Altınorduspor'un Scaut Şefi Serhat Pekmezci'de maçı takip edenler arasında dikkat çeken isimlerdi..
 
Çamur sahadan çıkan şampiyonluk
Kulüpten yapılan açıklamada " Taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan, Toprak sahaları ve kısıtlı bütçesiyle, gönüllü insanların maddi manevi katkılarıyla her maç sonrası verdiği yemeklerle tatlılarla herkesin imrenerek baktığı bir ortamı olan Örnek Gençlikspor, imkansızlıklar içinden, Çamur sahalar içindende bir başarı hikayesi yazmanın gururunu yaşarken. Bu başarıda kulübün federe olmasından bu zamana kadar emek veren herkese teşekkür ediyoruz" denildi.
 
ornek-genclikspor-001.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.