Çatışmada arada kalan kadın vuruldu

Çatışmada arada kalan kadın vuruldu

Maltepe'de, çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan kişiler arasında çıkan silahlı kavgada arada kalan bir kadınla birlikte 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Altayçeşme Mahallesi Kirizantem Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre; daha önce polis tarafından defalarca hakkında işlem yapılan Mert K., (18), Emrah A. (18), ve Hasan D. (16) arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine yanlarındaki silahları çeken şahıslar, karşılıklı olarak bir birlerine ateş etti. Silahlardan çıkan kurşunlar nedeniyle Emrah A. ve Hasan D. ile bu sırada fırına ekmek almaya giden Füsün Topal (35) yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla önce Maltepe Tıp Merkezi'ne daha sonra da Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kaçarak izini kaybettiren Mert K.'yi yakalamaya çalışıyor. Mert K.'nın 'hırsızlık yapmak ve uyuşturucu bulundurmak'tan sabıkalı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.