Çavuşoğlu'ndan Fatih Vatanspor'a ziyaret

Çavuşoğlu'ndan Fatih Vatanspor'a ziyaret

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu Fatih Vatanspor Bayan Futbol Takımını ziyaret etti.

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu Fatih Vatanspor Bayan Futbol Takımını ziyaret etti.

 

Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi görüntülere sahne olurken, bayan futbolcular Başkan Çavuşoğlu’nun ziyaretinden çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

Çavuşoğlu: Olayları tasvip etmiyoruz

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu yaptığı konuşmada "ilk defa bir bayan futbol takımının idmanını ziyaret edip onlarla tanışma fırsatı buldum. Fatih Vatanspor Kulübü'nün Başkanı'nı ve tüm Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. Kendileri çok büyük özveride bulunuyorlar ve gerçek anlamda spora büyük katkılar sunuyorlar. Pazar günü yaşanan olayları tasvip etmiyoruz. Bu olayların bir daha yaşanmaması tek dileğimizdir. " diyen Çavuşoğlu; daha sonra bayan futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Özcan: Tüm Kurum bayan futbolunu desteklemeli

Fatih Vatanspor Kulüp Başkanı Suat Özcan yaptığı açıklamada "Sayın Başkanımız Rıza Çavuşoğlu’nun ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Geçtiğimiz hafta sonu yaşadığımız üzücü olaydan sonra bizleri yalnız bırakmadıkları için kendisine ve Yönetim Kurulu ile temsil ettiği Kurum’a teşekkür ederim. Bayan futbolun gelişmesi açısından tüm Kurumların futbolun gözbebeği olan bayan futbolunu desteklemeli" dedi.











Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.