Çekmeköy modern tesislerine kavuşuyor

Çekmeköy modern tesislerine kavuşuyor

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Alemdağ Stadına gelerek tesislerde incelemelerde bulundular.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Alemdağ Stadına gelerek tesislerde Çekmeköy İlçe Spor Müdürü Muhammed Kılıç, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübü Başkanı Murat Yıldırım ve Yönetici Yasin Erenoğlu ile bir görüşme yaptı.

Samimi ortamda yapılan görüşmede Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım’ın girişimleri ile sona gelinen Alemdağ Stadının yenilenmesi ile yapılması düşünülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Alemdağ Stadı modern görünüme kavuşacak

Görüşmelerden sonra bir açıklama yapan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ” Spor Genel Müdürlüğümüz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa çalışmaları ile birlikte Türkiye’de tesisleşme ve modern stadyumların kazandırılması anlamında büyük adımlar atıldı. Yeni ve modern stadyumlar şehirlerin ve kulüplerin çehresini de değiştiriyor. Burada atılan bu kıvılcım tüm ülkemize yayılır ve tesisleşme ile birlikte sportif anlamdaki başarılarda artar. Bu çerçevede Alemdağ Stadındaki gerekli eksikleri yerinde tespit ederek çalışmaların en kısa sürede başlanacağının müjdesini buradan veriyorum ” dedi.

19-20 Mayıs’ta temel atılcak

Göreve geldiğinden beri Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübünün menfaatleri ve başarısı için hiç bir fedakarlıktan kaçmayan Kulüp Başkanı Murat Yıldırım ” Uzun süreden beri takip ettiğim hayırlı habere sonunda kavuşmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’ın verdiği müjde ile Alemdağ Stadımızın 19-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak temel atma töreni ile Stad yenileme çalışmalarına başlanılacaktır. Öncelikle Çekmeköy ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yapılacak kapsamlı çalışmalarda İdari binanın yapımı yenilenmesi, tribünlerin üzerinin kapanması, soyunma odalarının yenilenmesi, sahanın ölçülerinin büyütülerek zeminin yenilenmesi ve yedek kulübelerinin karşı tarafa alınması gibi çalışmalar yapılacaktır. 3.lige çıkma hedefi ile başlayacağımız 2017-2018 sezonuna stadımızı yetiştirmek için elimizden geleni fazlası ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Alemdağ Stadının yenilenmesi için gerekli girişimleri yaparak spora ve sporcuya verdiği önemi gösteren değerli büyüklerim Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Murat Nazik

mehmet-baykan.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.