Çekmeköy'den İngiltere'ye

Çekmeköy'den İngiltere'ye

30’dan fazla ülkeden sporcunun Nike Futbol Uygulaması ile katılma şansı yakaladığı Most Wanted’ın Türkiye finalinde 40 kişi arasından seçilen Çekmeköyspor’un genç yeteneği Ufuk Özcan 27 Kasım’da başlayacak olan Nike Most Wanted Dünya Finali’ne katılma hak

30’dan fazla ülkeden sporcunun Nike Futbol Uygulaması ile katılma şansı yakaladığı Most Wanted’ın Türkiye finalinde 40 kişi arasından seçilen Çekmeköyspor’un genç yeteneği Ufuk Özcan 27 Kasım’da başlayacak olan Nike Most Wanted Dünya Finali’ne katılma hakkı kazandı.

Ufuk Özcan İngiltere Milli Takımı’nın Anayurdu olan St. George Park’taki Nike Academy’de yer alacak.

Teknik yetenekler ve kararlılık gibi kriterlere göre yerel seçmelere davet edilen oyuncular, seçmelerde antrenörler tarafından hız, teknik, saha zekası ve kondisyon gibi konularda değerlendiriliyor.

Dünyanın her yerinden gelecek amatör futbolcularla yarışacak Ufuk Özcan İngiltere'de Türk futbolunu ve Çekmeköyspor’u en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışacağını söyledi.

2007 yılında Çekmeköyspor alt yapısında futbola başlayan 29 Temmuz 1995 doğumlu Orta Saha oyuncusu Ufuk Özcan, tüm yaş kategorilerinde forma giydi. Alt yapı liglerinde kazanılan başarılarda büyük pay sahibi olana Ufuk, geçtiğimiz sezon 1.Amatör ligde namağlup rekorlar kırarak Süper Amatör Lig’e yükselen takımın da bir parçasıydı.

Bu sezon Süper Amatör Lig’de oynadığı futbol ile de beğeni toplayan futbolcunun 27 Kasım’da İngiltere yolculuğuna başlayacak.












Haber-Foto : Muhammer Özenen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.