'Çekmeyin, kocam şarkıcı sanıyor!'

'Çekmeyin, kocam şarkıcı sanıyor!'

Aksaray'da fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı. Eğlence merkezinde polisle pazarlık yapan kadınlar, basın mensuplarını karşılarında görünce neye uğradıklarını şaşırdı: Çekmeyin, kocam şarkıcı

 Fatih'te fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Aksaray'daki bir eğlence merkezine operasyon yapmak için harekete geçti. 

OPERASYON ŞİFRESİ: "DERBY BAŞLIYOR" 

Polisler, aralarında daha önce belirledikleri 'Derby Başlıyor" parolasını dışarıda bekleyen meslektaşlarına cep telefonuyla bildirdi. Operasyonun startının verilmesiyle ekipler, eğlence merkezinin içerisine girip aralarında anlaşmalı evlilik yaparak Türk vatandaşlığına geçen kadınların da bulunduğu grubu gözaltına aldı. 

BİR SAAT İÇİN 250 LİRA İSTEDİLER 

Söz konusu mekana müşteri gibi giren 3 polisin, buradaki kadınların bir saatlik ilişki için 250 lira istediklerini tespit etmesi üzerine, eğlence merkezindeki Rus, Ukrayna, Moldova, Belarus, Türkmenistan ve Kazakistan uyruklu 40 kadın gözaltına alındı. 

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

"KOCAM BENİ ŞARKICI BİLİYOR" 

Şubenin merdivenlerinden çıkarken yüzlerini kapatan kadınlardan bazılarının ağladıkları gözlenirken, bir kadın ise "Kocam beni şarkıcı biliyor. Fuhuş yaptığımı öğrenirse beni boşar" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.