Celal İle Ceren’e tam not

Celal İle Ceren’e tam not

Celal İle Ceren sinema filminin gösterildiği salon, kahkaha seslerinden adeta yıkıldı.

Başrollerini Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola’nın paylaştığı, Celal İle Ceren sinema filminin galası  dün akşam Kanyon Cinemaximum'da  gerçekleşti. ‘Recep İvedik’ serisinden sonra başka bir karakterle sinema filmi çekmek cesaret isteyen bir durumken, Şahan Gökbakar ‘Celal İle Ceren’ filminde  alnının akıyla başarısını pekiştirdi. Ezgi Mola'nın, Türkiye'nin en iyi kadın komedyenlerinden olduğunu dile getiren Gökbakar, Mola ile birlikte bu sinema filminde oyunculuklarını konuşturdular. Gişe rekoru beklenen film, 2013 yılına damgasını vuracağı görünüyor. 

Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın üstlendiği filmin galasına sanat dünyasından ünlü simalar akın etti. Hülya Avşar, Fatih Ürek, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, Arzu Kunt ve eşi Mehmet Kunt, Hamdi Alkan ve kızı Elif Zeynep Alkan, Yeşim Salkım ve eşi Hakan Eratik, Burcu Esmersoy, Kubat, Janset, Funda Arar, Kutsi, Ata Demirer ve eşi Özge Borak, Işın Karaca ve eşi Sedat Doğan, Gönül Yazar, Fatma Toptaş, Suat Suna, Keremcem ve Belit Özükan, Hakan Altun galaya katılan ünlüler arasındaydı.

Film sona erdiğinde Funda Arar ve Kutsi ile objektiflerimize poz veren Kubat, espri ile ‘Celal İle Ceren filminden sonra evlenmeyi düşündüm. Arkadaşlarıma da evliliği tavsiye edeceğim’ dedi.

 

Sema SEZEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.