Çeliktepespor Dolayoba'dan vizeyi kaptı

Çeliktepespor Dolayoba'dan vizeyi kaptı

İstanbul U19/1 Ligi Türkiye Birinciliği Elemesi maçında Çeliktepespor ile Dolayobaspor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler.

İstanbul U19/1 Ligi Türkiye Birinciliği Elemesi maçında Çeliktepespor ile Dolayobaspor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler.

Normal süresi 3-3 sona eren nefesleri kesen mücadelenin uzatma dakikalarında bulduğu golle maçı 4-3 kazanan Çeliktepespor, Türkiye Şampiyonasında vizeyi alan takım oldu.

Maç öncesi Kupa töreni yapıldı

Maç başlamadan önce gruplarını şampiyon olarak tamamlayan iki takımda şampiyonluk kupalarını aldılar

Çeliktepespor gollerle başladı

Fevzi Erdem Akbaş, Kenan Emir Yıldız ve Okan Coşkun'un yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Çeliktepespor 5.dakikada penaltı atışı kazandı Topun başına geçen Furkan Kalafatçı topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Galibiyet golü ile baskılarını sürdüren Kağıthane temsilcisi 8.dakikada farkı ikiye çıkardı. Aldığı arapasıyla kaleci Yakup'uda geçerek topu filelere yollayan Furkan Kalafatçı kendisinin ikinci golünü kaydederek takımını 2-0 lık galibiyete taşıdı.

Dolayoba gollere karşılık verdi

2-0 yenik düşmesine karşın mücadeleyi bırakmayan Pendik temsilcisi Dolayobaspor 15.dakikada Furkan Erdem'in attığı golle fakı bire indirdi 2-1. Dolayobaspor attığı golle ümitlenirken baskılı oyunuyla Çeliktepe kalesinde pozisyon üretmeye devam etti. 18.dakikada Yasin Karadağ attığı golle skora dengeyi getirdi 2-2. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklarla pozisyon üreten iki takımda sonuca gidemediler ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

İkinci yarıda iki ekipte baskılı başladı Dolayobaspor Yasin Karadağ'ın attığı golle 3-2 öne geçerken, Çeliktepespor bu gole kaptanı Furkan Kalafatçı ile cevap vererek skoru 3-3 yaptı. Kalan sürede eşitlik bozulmadı ve 15 dakikalık iki uzatma bölümüne geçildi.

Çeliktepe kaptanı Furkan Kalafatçı 4 gol attı

İlk uzatma dakikalarında Çeliktepespor Furkan Kalafatçı'nın dördüncü golü ile 4-3 öne geçti. Dolayobaspor bu golü karşılık veremedi ve ilk uzatma dakikaları Çeliktepespor'un üstünlüğü ile geçildi. İkinci uzatma dakikalarında Dolayobaspor ataklarına karşı iyi savunma yapan Çeliktepespor skoru koruyarak mücadeleyi 4-3 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazanan Çeliktepespor teknik ekibini ve futbolcularını tebrik ederiz.

celiktepespor1.jpgdolayobaspor-001.jpgceliktepespor2.jpgdolayobaspor1-001.jpgceliktepespor3.jpgceliktepespor4.jpgceliktepespor5.jpgceliktepespor6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.