Çeliktepespor son dakikada Abdullah Tan'la güldü

Çeliktepespor son dakikada Abdullah Tan'la güldü

U19 ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul ayağı ilk karşılaşmasında Selimiyespor ile Çeliktepespor takımları, Merkezefedi Stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Kağıthane Temsilcisi Çeliktepespor son dakika golü ile 1- 0 kazanmasını bildi.

Karşılaşmayı Oktay Önge, Agah Kaan Koloğlu, Furkan Bektaş hakem üçlüsü mükemmel şekilde yönettiler. Selimiyespor mücadeleye Sıddık, Serkan, Birol, Sinan, Umut, Burak, Fatih, Bünyamin, Ulaş, Ömer, Eray on biri ile başlarken, Çeliktepespor'da Batuhan, Alican, Fatih, Enes, Eren, Mehmet, M.Fatih, Kaan, Uğurcan,Furkan, Aşkın on biri ile mücadele ettiler.  

Güzel havada başlanan maçta daha maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takımda kazanmak için sahaya çıktığı anlamak mümkündü, her iki takımda etkili ataklarla ile rakip kaleyi zorluyordu. 25.dakikada Üsküdar temsilcisi sağ kanattan ceza sahası içine gelen ortayı iyi takip eden Ulaş Çalışkan topu gösüne alıp iyi bir vuruşla topu kaleye gönderdi,  kaleci Batuhan Al iyi bir müdahaleyle topu kornere çıkardı, Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 berabere tamamlandı. 

2. yarıya her iki takımda istekli başladı orta sahada kora kor mücadele ile adeta top kapma savaşı vardı topla buluşan takım rakip kalede gol arıyordu iyi bir mücadele içinde geçen ve maç bu sonuçla tamamlandı derken 85. dakikada Selimiyespor 'un file bekçisi Sıddık Sevilmiş zeminin kaygan oluşu bir an dengesini kaybetti tuttuğu topu rakibine kaptırınca topu iyi takip eden Abdullah Tan topu önünde buldu iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0 karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.  Bu sonuçla Çeliktepespor ilk maçında avantajlı skoru yakalayarak 3 puanın sahibi oldu.

celiktepespor1-001.jpgselimiyespor-006.jpgceliktepespor3-001.jpgceliktepespor2-001.jpgceliktepespor4-001.jpgselimiyespor1-005.jpg

 

Haber-Foto : Akgün Çokgez          

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.