Çeliktepespor’un alt yapı gururu!

Çeliktepespor’un alt yapı gururu!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kağıthane temsilcisi Çeliktepespor, alt yapısından yetiştirdiği futbolcuları A takıma kazandırmanın gururunu yaşıyor.

17 yıldır Çeliktepespor’a Başkanlık yapan, 2007 yılında Öz Telsizlerspor’u bünyesine katarak Seyrantepe Ofspor adını veren ve yine Kağıthane ekiplerinden Gültepespor’a da Antrenör ve oyuncu desteği veren sarı-siyahlı Kulübün Başkanı ve İASKF Başkan Yardımcısı Hasan Cevahiroğlu yaptığı açıklamada, “bizim tek hedefimiz, genç sporcuları en iyi şekilde yetiştirerek Türk futboluna armağan etmektir” dedi.
Sportif Direktörlüğü Ahmet Bülent Özsoy’un yaptığı Kağıthane temsilcisi, tüm kategorilerde liglere katılmakla birlikte, alt yapılarda kazandıkları sayısız şampiyonluklar ve yetiştirdiği genç futbolcularla adını “sporcu fabrikasına” çıkartmış bir Kulüp haline geldi.

Tecrübeli Teknik adam Ahmet Bülent Özsoy’un ekibinde genç teknik adamlar Mehmet Aras, Gürcan Gül, Cem Çakırmanoğlu, Mustafa Atasoy, Ayhan Aktaş ve Yılmaz Berber de, Antrenör olarak görev yapıyorlar.

“Kendi menfaatlerimizi düşünmeyiz”
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Çeliktepespor Başkanı Hasan Cevahiroğlu, “Uzun yıllardan beri Türk sporuna hizmet etmekteyiz. Bir Kulübün başarısı alt yapısında gizlidir. Biz, Çeliktepespor ve Seyrantepe Ofspor olarak hedeflediğimiz çizgiden hiçbir zaman çıkmayacağız. Amacımız iyi futbolcunun yanı sıra, iyi ahlak sahibi, nitelikli, çevresine ve topluma faydalı yeni nesiller yetiştirmektir. Biz elde ettiğimiz şampiyonluklarla değil, yetiştirdiğimiz ve topluma en güzel şekilde hediye ettiğimiz sporcularla övünmeyi tercih ediyoruz. Kulüp olarak hiçbir zaman kendi menfaatlerimizi düşünmedik, sürekli olarak futbolcularımızın istikbalini düşünüyoruz. Bu sezon A takımımızda oynattığımız genç futbolcular buna en iyi örnektir. Nitekim Ligin son haftalarına ligden düşme endişesi ile girdiğimiz halde bizden daha iyi imkânlara sahip Kulüplerin istediği 3 oyuncumuzu göndererek ligde işimizi zorlaştırdık ancak Kulübümüzün çizdiği hedefin yine dışına çıkmadık. Bizler, hiçbir zaman sporun kötü tarafında olmadık, olmayacağız da. Sportmence mücadele edip, hak ettiğimiz yerlerde olmayı tercih ediyoruz.” dedi.

Örnek bir tesisimiz var
Cevahiroğlu, “Çeliktepespor’un her anlamda örnek bir spor kulübü olmasını arzu ediyoruz. Bütün mesaimizi bu yönde harcamaktan da onur duyuyoruz. Yegane hedefimiz ve gayemiz hep bu yönde olmuştur. Tesislerimize yeni bir spor salonu yaptık, içerisinde en modern spor aletleri var. Futbolcularımız, Hocalarımızın verdiği program doğrultusunda çalışmalarını burada en güzel şekilde sürdürüyorlar. Biz yöneticiler olarak maddi ve manevi çok büyük zorluklara rağmen gençliğe hizmetten asla geri durmuyoruz. Yine bu hedef doğrultusunda hem sportif başarı hem de spor tesisleri anlamında örnek olmak istiyoruz. Başarılarıyla örnek bir Kulüp olmanın yanında, disiplin ve intizamı ile örnek bir Kulüp olmak istiyoruz. Sporun bir ahlak, aynı zamanda bir erdem sistemi olduğu, bu bilinç konusunda da Çeliktepespor ve Seyrantepe Ofspor olarak örnek olmak hedefindeyiz” dedi.
HABER: ALİ KEMAL DEMİR
FOTOĞRAFLAR: OGÜN KOCA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.