Cem evi inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Cem evi inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin Güzelce’yi Türkoba’ya bağlayan bağlantı yolu üzerinde başlattığı Cem evi inşaatının çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Alevi Bektaşi Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin(BABED) işbirliğiyle yaptırılan Cem evinin inşaat çalışmaları bir süre önce başlamıştı. Çalışmaları halen devam eden bu önemli proje ile Büyükçekmece’de yaşayan alevi yurttaşlarımızın rüyası gerçeğe dönüşürken, Büyükçekmece Belediyesi’de ilçedeki bir eksiği daha gidermiş olacak.

2013 yılı içersinde Cem Evinin tamamlanacağı belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün;  “Kardeşliğin, dostluğun olduğu bütün inanışların bir birine saygı duyduğu ilçemizde “Cem evi “ eksiğimiz vardı. Bunu da böylece gidermiş olacağız” dedi.

Başkan Akgün, “Dört kat, 2400 m2 kapalı alan üzerinde kurulacak olan Cem evimiz tamamlandıktan sonra içerisinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağı  yemekhane, gasilhane, cem yapılacak salonların yanı sıra toplantı ve çok amaçlı salonların da  yer alacağı cem evinin şimdiden bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.