Çengelköy yeni hocasıyla imzaladı

Çengelköy yeni hocasıyla imzaladı

BAL ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş.’nin yeni Teknik Direktörü Mehmet Yorulmazlar oldu.

Geçtiğimiz sezon 3.Ligin kapısından dönen yeşil-beyazlılar, 3.Lig tecrübesi bulunan başarılı teknik adam Mehmet Yorulmazlar ile sözleşme imzaladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Marmara Üniversitesi Spor Kulübü, Anadolu Hisarı İY, Beykoz 1908 A.Ş. ve Çıksalınspor’da görev yapan 48 yaşındaki Teknik adam, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Leventspor’da görev yapmıştı. Mehmet Yorulmazlar, Çengelköyspor A.Ş Başkanı İsmet Özay ve yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini yeşil-beyazlılar renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

"Başarılara imza atacağımıza inanıyoruz"

Mehmet Yorulmazlar’ın imza töreninde konuşan Çengelköyspor A.Ş. Başkanı İsmet Özay, "Bu anlaşma Çengelköyspor kulübü için hayırlı olsun. Mehmet Yorulmazlar Hocamız ile 1 sene gecikmeli de olsa anlaştık. Kendisine çok güveniyoruz. Birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

"Tek hedefimiz şampiyonluk olacak"

"İnşallah yeni Hocamızla, yeni yapılanmamızla iyi bir sezon geçirip, hedeflediğimiz yere varırız" diyen Başkan Özay, "Geçtiğimiz sezon kötü bir sezon geçirmedik, Ligi 2.sırada bitirdik, Bu sezon tek hedefimiz şampiyonluk olacak. Bizim hedefimiz 3.Ligdir. Tüm planlarımızı buna göre yapıyoruz. Lig statüsünün açıklanmasını bekliyoruz. Buna göre transferlerimizi yaparak hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi. Başkan Özay son olarak da "Bu andan itibaren iç transfer görüşmelerine başlayacağız, ardından da Hocamızın vereceği rapora göre, dış transferde futbolcularla görüşmelerimize başlayacağız. Bu sezon zor bir lig bizi bekliyor olacak. Bu ligi kaldıracak ve ligin temposuna dayanabilecek alternatifi bol, güçlü bir kadro kuracağız" dedi.

Özçelik ne Negis’e yeni görev

Çengelköyspor’un eski kaptanı Engin Özçelik’in İdari Menajerliğe, Hasan Nergis’in de Alt Yapı ve Kulüp Koordinatörlüğü görevine getirildiğini açıklayan İsmet Özay, bu iki isme de çok güvendiklerini sözlerine ekledi.

cengelkoyspor1-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.