Çengelköyspor istediği gibi başlayamadı

Çengelköyspor istediği gibi başlayamadı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup maçında Serdivanspor’u sahasında konuk eden Çengelköyspor, maçtan 1-1 beraberlik ile ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup maçında Serdivanspor’u sahasında konuk eden Çengelköyspor, maçtan 1-1 beraberlik ile ayrıldı.

Beylerbeyi Stadındaki ligin ilk maçında iki takım da sahaya "15 Temmuz Şehitlerini rahmet ile anıyoruz" yazılı pankart ile çıktılar. Çengelköyspor U12 takımı oyuncuları da seronomide yer aldılar.

Müsabakayı Eskişehir Bölgesinden İhsan Gökdem Yapıcı, Ozan Bekar ve Semih Kocaman Hakem triosu yönetirken, Hakemler maç boyunca iyi bir yönetim sergilediler.

Maçın ilk devresinde ev sahibi Çengelköyspor daha etkili oynadı. Yeşil-beyazlılar, ilk 45 dakikada 3 net gol girişiminde bulundular. Maçın ilk devresinde gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekip, sağ kanat oyuncusu Uğur Can’ın yerine forvet Yemen Taş ile başladı ve gol aradı. Sakarya Üniversitesi öğrencilerinden oluşan mütevazi bir takımla canla başla mücadele eden Serdivanspor 47.dakikada Uğur Bingöl’ün ters dokunuşu ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra Üsküdar ekibinin etkili atakları başladı. Yemen Taş ve Eren Üntürk ile girdikleri gol girişimlerinde Serdivanspor defansını aşamayan Çengelköyspor, 76.dakikada penaltı kazandı. Sarı-siyahlı ekibin defansının solunda görev yapan Gökan Çekiç’in yakın mesafeden topa sağ eli omuz hizasında açık bir şekilde müdahalesine Hakem İhsan Gökdem Yapıcı doğru bir kararla penaltı verdi. Atışı kullanan Yemen Taş maça denge getirdi 1-1.

Kalan dakikalarda iki net gol pozisyonunda yararlanamayan yeşil-beyazlı ekip şampiyonluk beklentisi ile girdiği sezonun ilk maçında mutlak favori gözüktüğü müsabakada beklemediği 2 puan bıraktı.

Stat: Beylerbeyi
Hakemler: İhsan Gökdem Yapıcı, Ozan Bekar, Semih Kocaman
Saha Komiseri: Cemal Sivrikaya
Çengelköyspor A.Ş.: Cemal Can, Uğur Bingöl, Batukan, Ulaş, Onur, Burak, Uğur Can (dk 46 Yemen), İbrahim Ethem, Eren (dk 88 Esat Onur), Ufuk (dk 66), İsmail
Yedekler: Raifcan, Ümit, Serdar, Fırat
Teknik Direktör: Osman Yıldırım
Serdivanspor: Semih, Ali Yaşar, Gökan, Ertuğrul Emre, Caner Ersoy, Enver Tugay, Ahmet (dk 70 Enes Üçkardeşler), Yasin, Enes Şimşek, Furkan (dk 79 Necmi Onur), Sinan (dk 79 Kayode Yusuf Sholasa)
Yedekler: Enes Salpat, Uğur, Caner İrken, Aptülkerim
Teknik Direktör: Güngör Yılmaz
Sarı Kartlar: İbrahim Ethem, Burak / Furkan Işıklı, Gökan
Goller: Yemen (dk 76) / Uğur Bingöl (dk 47 kendi kalesine)

Ali Kemal Demir

cengelkoy.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.