Cevahir sağduyu çağrısı yaptı

Cevahir sağduyu çağrısı yaptı

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir yaptığı açıklamada 15.Olağan Kurulu’nu yapacak olan İstanbul ASKF seçimleri öncesinde birlik-beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti.

 Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir yaptığı açıklamada 15.Olağan Kurulu’nu yapacak olan İstanbul ASKF seçimleri öncesinde birlik-beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti.

Oldukça yoğun bir gündeme sahip olan İstanbul futbolunda bilhassa son günlerde yaşanan gerginliğin sona ermesi için değerlendirmede bulunan Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, adayları sağduyuya davet ederken, İstanbul Kulüplerine de önemli mesajlarda bulundu.

“Açıklamalar bizleri üzdü”
Sitemize yazılı bir açıklama yapan Cevahir şu ifadelerde bulundu: “Amatör camiamızın değerli Başkanları, Yöneticileri, sporcuları ve kıymetli Delegeleri; gördüğüm lüzum üzerine bu basın açıklamasını sizlerle paylaşmak istedim. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 15. Olağan Genel Kurulu’nun yaklaştığı şu günlerde gerek basın gerekse kamuoyunda yapılan açıklamalar bizleri üzmüş ve endişeye sevk etmiştir. “Biz Bir Aileyiz” sloganı ve felsefesi gereği bu tür gerginlikle hiç gerek yoktur. Çıkılan bu yolda tüm Adaylar, biz Amatör Kulüpler ve camia için daima en iyisini yapmak mecburiyetindedir. Aksi durumda zaten Genel Kurul alması gereken tedbirini alır ve yerine yine çalışan kişiler seçerler. Bu geçmişte yapılan 14.Genel Kurul’da böyle olmuştur.

“Türkiye’ye örnek olalım”
1978 yılında zor şartlarda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu kuran büyüklerimizin bizlere bıraktığı bu güzel birliği biz de ileri nesillere aynı hassasiyetle taşımalıyız. Yoksa halen yaşamakta olan veya ahrete göçmüş olan büyüklerimizin vebali omuzlarımızda yüktür. Bundan önce yazılan ve söylenen doğru veya yanlış bütün sözleri bizler yola çıkan arkadaşların heyecanına veriyoruz. Seçim sonucunda elbette kazanan bir liste olacak ve kaybeden de kazanan da Delegelerin iradesine saygı duymalıdır. Aksi davranmak 600’ü aşkın Kulübü ve binlerle ifade edilen takıma saygısızlık olacaktır. Bu yüzdendir ki bu açıklamaları polemik yaratmak için değil koca bir camiayı sağduyuya davet etmek için yapmış bulunuyorum. Son olarak da bu mesajı vermek isterim; ‘Geliniz, Türkiye’ye örnek olalım’. İlklerin yaşanacağı bir Genel Kurul olması dileğiyle İstanbul’un tüm Kulüplerini ve camiasını saygıyla selamlıyorum.




Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.