Cezaevine girerken: Facebook'ta da paylaşın

Cezaevine girerken: Facebook'ta da paylaşın

İstanbul'da karıştığı 48 ayrı hırsızlık olayından yargılanırken 17 olaydan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan zanlı gözaltına alındı. Gazetecilerin görüntü almasından önce rahatsız olan zanlı, sonrasında "Zeki Müren de bizi görecek mi?" sorusunu yöneltip,

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 2004 ile 2012 yılları arasında karıştığı ileri sürülen 48 ayrı hırsızlık olayından dolayı tutuksuz yargılanırken 17'sinden toplam 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan Fırat Dinçer'i yakalamak için harekete geçti. 

Sultanbeyli'de bir evde saklandığı belirlenen Dinçer, polis ekiplerince gözaltına alındı. İşlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Dinçer, buradaki işlemlerinin ardından, adliyeye götürüldü. Emniyetten çıkarılışı esnasında önce yüzünü gizlemeye çalışan Dinçer, bir süre sonra sergilediği rahat tavırlarla dikkat çekti. Çekim yapan gazetecilere, namaz kılarken gözaltına alındığını söyleyen Dinçer, "Zeki Müren de bizi görecek mi?" sorusunu yöneltti. Dinçer,"Bu kadar cezaya rağmen gülüyor musun?" şeklindeki soruya ise, "Ağlayayım mı ağabey?" şeklinde cevap verdi. Ardından Dinçer, "Ağabey Facebook'tan paylaş da hayranlarım görsün" isteğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.