Cihazlardaki Her Soruna Etkili Çözümler

Cihazlardaki Her Soruna Etkili Çözümler

Cihazlardaki Her Soruna Etkili Çözümler

 

 

 

Günümüzde artık teknoloji her alanda oldukça ciddi şekilde gelişmeye başladı. Telefonlar da var olan bu gelişimden nasibini almış durumda. Öyle ki artık pek çok farklı marka insanlara en iyisini sunmak adına çeşitli modellerdeki cihazları sunmaya başlamış duruyorlar. İnsanlar da bu cihazların özelliklerini ayrıntılı bir şekilde inceleyerek kendi isteklerini net bir şekilde ortaya koymayı başaranları seçerek kullanmaya başlıyorlar. Ancak başta ekran ve cam bölgelerinin darbe ile karşı karşıya kalması olmak üzere cihazlarda farklı sorunlar ister istemez ortaya çıkıyor. Kullanıcılar ise bu durumların ortadan kaldırılması adına telefon tamircisi & telefon servisi arayışına giriyorlar.

 

Daha önceki dönemlerde cihazların tamir ve bakım işlemleri ile alakalı hizmet veren isimlerin sayısı oldukça azdı. Bundan dolayı da kullanıcılar istedikleri sonuçları onlara verebilecek isimler ile iletişime ne kadar istemiş olsalar da geçemiyorlardı. Murat Yıldırım tarafından kurulmuş olan 3E Teknik Servis ise 23 yıllık deneyimi ile yalnızca bulunduğu Kartal’da değil Türkiye’nin her yerindeki kullanıcılar için en iyisini ortaya koyma hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Cihaz sahipleri hangi marka ya da model olduğu fark etmeden cihazlarında ortaya çıkan sorunların en başarılı şekilde giderilmesi adına teknik ekip ile iletişime geçebilecektir. Bu aşamada onlara iki farklı alternatif sunulmaktadır.

 

Kartal sahil bölgesinde bulunan telefon onarım stüdyosuna kullanıcılar cihazlarını kendileri getirebilirler. Bu seçeneğin tercih edilmesi durumunda cihazdaki sorun ne olursa olsun fark etmez oldukça kısa bir süre içerisinde gerekli olan işlemlerin tamamı eksiksiz olarak yapılarak cihazın teslimi yapılmaktadır. Kartal’a ulaşamayacağını düşünen kişiler ise kargo aracılığı ile cihazını cep telefon tamircisi & telefon servisi hizmetleri için gönderebilirler. Cihazın teknik ekibe ulaşmasının ardından ise ilk kontrolleri yapılarak cihaz sahibi ile iletişime geçilir. Böylece cihaz sahibi orada olmasa bile yapılacak işlemler ve cihazın durumu ile alakalı aklında yer edebilecek olan sorunların her birinin cevabını alacaktır. Daha sonrasında yapılacak işlemler konusunda gerekli onayları alacak olan ekip işlemlere başlayacaktır.

 

3E Teknik Servis bünyesinde yer alan uzmanların tamamının usta belgeleri bulunmaktadır. Böylece hangi işlemler yapılacaksa bunların sorun yaşanmaması adına gerçekleştirilecek olan işlemlerin her birinin üzerinde özenle durulmaktadır. Hangi amaç ile çalışmalar yapılıyor olursa olsun fark etmez, en doğru ürünlerin kullanılmasına dikkat edilir. Böylece cihaza fiziki ya da performans anlamında herhangi bir şekilde zarar verilmemesi sağlanmış olmaktadır. Yapılacak işlemlerin sonrasında ise cihaz, sahibine ulaştırılmadan önce son olarak testlere tabi tutulmaktadır. Bu testler sayesinde teknik ekip tarafından yapılan değişim ve tamir işlemleri sonrasında istenilen sonuçların ortaya koyulup koyulmadığı ile alakalı net bilgiler elde edilecektir. Teknik servis tarafından gerçekleştirilen bu testler, cihaz ile alakalı yapılan işlemlere bağlı olarak farklı şekillerde yapılmaktadır.

 

Kargo ile cihazın 3E Teknik Servis uzmanlarına gönderilmesi ardından yapılan işlemler sona erdiğinde cihaz tamamen ücretsiz bir şekilde istenilen adrese gönderimi sağlanmaktadır. Uzmanların yaptığı işlemlerin diğer bir özelliği ise garanti kapsamlı olmalarıdır. Cihazların teslim edilmesinden sonra garanti süresi başlar ve değişimi/onarımı yapılan parçada herhangi bir sorunun meydana gelmesi halinde cihaz herhangi bir ek ücret ödenmeden tamir edilmektedir. Yılların deneyimini her daim cihazların tamir işlemlerinde yansıtmayı hedefleyen ekip bünyesinde her marka ve model için başta ekran ve cam değişimleri olmak üzere entegre sorunları, anakart tamir işlemleri ve cihazların aksamlarında kendini gösteren bozuklukların tamiri ile değişim çalışmaları profesyonel olarak yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.