Çıksalınspor fırsat tepti

Çıksalınspor fırsat tepti

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta 24. haftada alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım Çıksalınspor ile Sakaryaspor kozlarını paylaştığı maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta  24. haftada alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım Çıksalınspor ile Sakaryaspor kozlarını paylaştığı maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Vefa Stadı’nda oynanan maça  iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Müsabakayı Antalya Bölgesinden Murat Erdoğan, Tuna Ayran ve Çağlar Akın yönetirken maçın ilk yarısında atak olan taraf ev sahibi Çıksalınspor’du.

Çıksalınspor ilk yarıda 3 gol pozisyonundan yararlanamadı. Sakaryaspor ise ilk yarıda sadece 37.Dakikada Berat Ali pozisyon buldu. İkinci yarıya hızlı başlayan Çıksalınspor, 52. Dakikada Hakan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sakaryaspor bu gole 72.dakikada Hacı Ömer Doğru ile golü buldu.

Ligde kalma hesapları yapan Sakaryaspor ve Çıksanlıspor puanlarını 22′ye çıkarttılar. Çıksanlıspor ise deplasmanda Darıca Gençler Birliğispor ile karşılaşırken  Sakaryaspor evinde Afyon Elibol Sandıklıspor konuk edecek.

STAT: Vefa 
HAKEMLER: Murat Erdoğan, Tuna Ayran, Çağlar Akın (Antalya) 
ÇIKSALINSPOR: Hasan, Fuat, Fatih, Abdulsamet, Serhan (Dk.84 Sezer) , Burçak, Mehmet Can, 
Soner (Dk.46 Sergen) , Osman (Dk.46 Okan Bebek), Hakan, Bülent 
TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Vezir 
SAKARYASPOR: Hüseyin, Ayhan, Cihan, Hakan, Alaattin, Özgür (Dk.90 Enes), Berat Ali (Dk.78 Onur), Aykut, Hacı Ömer , Ahmet (Dk.57 Abdülkadir), Burak 
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Özkan  
SARI KARTLAR: Dk.90 Hakan/  Dk.58 Hakan, Dk.Hacı Ömer, Dk.90 Onur 
GOLLER: Dk.52 Hakan / Dk.72 Hacı Ömer









Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.