Çok atan kazandı

Çok atan kazandı

1.amatör ligi 11.grup ekiplerinden üst sıraları ilgilendiren karşılaşmada gol düellosu vardı. Kırmızı siyahlı ev sahibi ekip zorda olsa kazanmayı bildi. 5-4

1.amatör ligi 11.grup ekiplerinden üst sıraları ilgilendiren karşılaşmada gol düellosu vardı. Kırmızı siyahlı ev sahibi ekip zorda olsa kazanmayı bildi. 5-4

Maçın başında konuk ekip Altınyıldız 2-0 öne geçti. Maçı izlemeye gelenler ve ev sahibi ekip ne olduğunu anlayamadı. Ancak bu bocalamadan 10 dakika içinde kurtuldu ve arka arkaya bulduğu goller ile 3-2 öne geçmeyi bildi.

Maç 3-2 kırmızı siyahlı ekip lehine dönünce konuk ekip oyuncuları bir pozisyon sonrasında maçın hakemi H.Şakir Eti'ye yoğun itirazda bulundu. Hakemin üzerine fazla gidilince hakem maçı durdurdu ve orta kulübeye oturup saha komiserinden sahaya polisin gelmesini istedi , eğer polis gelmezse maçı yönetmeyeceğini söyledi. Saha komiseri Ali Can Ünal ve Tesis müdürü Hüseyin Panpal telefon ile polis çağırdı. 20 dakika kadar duran maç polisin gelmesi ile tekrar başladı. İlk yarı bu skor ile bitti.

İkinci yarıya 5 dakikalık dinlenme ile başlanıldı. Konuk ekip biri penaltıdan olmak üzere 2 gol daha buldu. Kırmızı siyahlı ev sahibi ekipte ikinci yarıda 2 gol buldu ve maç 5-4 sona erdi.

Her iki takımın yetkilileri maçın yönetiminden memnun kalmadılar ve maçta zaman zaman itirazlarda bulunup daha iyi bir yönetim olmasını istediler.

Puanını 22 yapan Pazariçi Köprülüspor averaj ile ikinci sırada yer aldı. Bu hafta deplasmanda zorlu olacak Davutpaşaspor ile karşılaşacaklar. Altınyıldızspor sahasında Bağcılar G.Gücü ile karşılaşacak.
















Kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum