Çöpler Evlerde Öğütülecek

Çöpler Evlerde Öğütülecek

Dünyanın en büyük çöp öğütte sistemi üreticisi olan InSinkErator Türkiye piyasasına girdi.

   Dünyanın en büyük çöp öğütme sistemi üreticisi olan InSinkErator Türkiye piyasasına girdi. Yeni kurulan çöp öğütme sistemi sayesinde katı çöpler de dahil olmak üzere bütün çöpler artık evlerde öğütülecek.

 Bir Emerson (NYSE: EMR) şirketi olan ve ev ile ticari kullanıma yönelik çöp öğütücüleri ve sıcak su sebilleri alanında dünyanın en büyük üreticisi ünvanına sahip InSinkErator, ilk Bayiler etkinliği ve Yeni Ürün Sunumu'nu İstanbul'da gerçekleştirdi. Ortadoğu ve Afrika bölgesi İş Geliştirme Müdürü Mohamed Karam ve InSinkErator Türkiye distribütörü Blanco Öztiryakiler Şirketi Genel Müdürü Dr. H. Nadir Erbil'in birlikte sunumunu yaptığı etkinliğe yaklaşık 200 ulusal bayi katıldı.

   Etkinlik, 150 milyonuncu InSinkErator öğütücüsünün üretimi vesilesiyle InSinkErator'un 75. yılını kutlamak için de bir fırsat oldu. Bu kilometre taşı, InSinkErator öğütücülerinin yiyecek atıklarının yönetiminde etkisi giderek artan bir çevresel rol oynadığı ve küresel ölçekte popülerlik kazandığı bir dönemde gerçekleşti.

   Mohamed Karam ve Dr. H. Nadir Erbil yeni M serisi öğütücüleri ile Türkiye'de kazan-kazan sonuçları elde etmek için gerçekleştirilen InSinkErator ve Türkiye distribütörü Blanco Öztiryakiler A.Ş. arasındaki stratejik işbirliği hakkında sunumlar yaptı.

   InSinkErator, son birkaç yıl içerisinde doğal kaynakların ve çevrenin korunmasına yardımcı olmaya yönelik küresel çabalarına olan güçlü bağlılığını sürdürüyor. Yiyecek artıklarının ve atıkların öğütülmesi ile ilgili gerçekleştirilen son Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi (LCA), atık sahaları ile karşılaştırıldığında, çöp öğütücülerin küresel ısınmayı azaltmada önemli bir rol oynadığını ortaya koydu. Bunun yanı sıra, yan ürün çöp öğütücülerinin herhangi bir atık su arıtma tesisinde gerçekleştirilebilecek bir enerji üretimi ile enerjiye bile dönüştürülebileceği belirtiliyor.

   Sonuçlar, InSinkErator'ın ana ürün grubu olan çöp öğütücülerinin daha temiz olduğu ve kullanıcılara yiyecek atıklarının öğütülmesinde daha uygun ve son derece hijyenik bir yol sunduğunu, böylece mutfaktaki bakteri ve böcek üremesini azalttığını ortaya koyuyor.

   Karam, konuyla ilgili yapılan açıklamada, yeni distribütör anlaşması, Türkiye'de hedeflenen pazarlara olan erişimimi genişleteceği bildirildi. Büyükçekmece - İstanbul merkezli ve profesyonel mutfak teknolojileri alanında Türkiye lideri olan Öztiryakiler Grubuna bağlı şirket, ev tipi mutfak ekipmanları konusunda 1997 yılından bu yana Türkiye'de ve yurt dışında çalışmalarını başarıyla sürdürdüğü, Blanco Öztiryakiler Şirketi'nin kapsamlı mevcudiyeti ve tüketicilerine olan bağlılığı ile birleşen güçlü ürün portföyü, sunulan ürünlere değer katarak, cazip bir ortam oluşturacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.