Corona Virüs’üne yakalanan Türkiye’deki son sayı belli oldu.

Corona Virüs’üne yakalanan Türkiye’deki son sayı belli oldu.

Dünya’yı saran Corona Virüs’ün, Türkiye’de kaç kişiyi etkilediği ve ölenlerin sayısı netleşti.

9 VEFAT 289 TANI VAR

Türkiye'deki son corona virüsü verileri paylaşıldı. Twitter hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün 9 yeni vefat, 289 yeni tanı var.

“HAYAT EVE SIĞAR”

Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar" dedi. Bakan Koca'nın açıkladığı son verilerle birlikte Türkiye'deki ölüm sayısı 30'a, vaka sayısı ise 1236'ya yükseldi" ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'deki Corona Virüs vaka sayısı ve tüm detaylar.

23 Mart Pazartesi günü Türkiye Corona Virüs vaka sayıları, vefat sayıları ve Corona Virüs'ten kurtulan ile Corona Virüs testi yapılan kişi sayıları araştırılıyor.

Çin'de ortaya çıkan yeni tip korona virüs salgını tüm dünya için tehdit oluşturmaya devam ederken Türkiye'de de vaka sayısı ve salgına bağlı ölümlerin sayısı artıyor.

“VAKA SAYILARI ARETIYOR”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. Bugün 9 yeni vefat, 289 yeni tanı var. Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.