Defnespor son dönemeçte

Defnespor son dönemeçte

Türkiye Kadın Futbol 3.Ligi 2.Grupta son hafta karşılaşmasında Defnespor, Beykoz deplasmanından üç puan ile döndü.

Türkiye Kadın Futbol 3.Ligi 2.Grupta son hafta karşılaşmasında Defnespor, Beykoz deplasmanından üç puan ile döndü.

Çekmeköy temsilcisi Kavacık Stadı’nda Rüzgarlıbahçe ile karşılaştı. Ardı ardına iki gün maç oynamak zorunda kalan kırmızı siyahlılar, zaman zaman yorgunluk nedeni ile hata yapsalar da sahadan farklı sonuç ile ayrılmayı başardılar.

Emirhan Gürlevük, Doğuş Aydın, Onur Tokmak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ilk devreyi 6-3 önde geçen Defnespor sahadan da 8-3 galibiyet ile ayrıldılar.

Teknik Sorumluluğunu Murat Ülkü’nün yaptığı Defnespor sahada şu kadro ile yer aldılar : Merve (71′ Aysun), Funda, Selma, Sümeyye, Sultan (52′ Ebru), Gaye, Melisa, Hilal, Buse, Nihan, Rabia (61′ Aylin).

Doğum gününü kutlayan Hilal Çetinkaya 3, 22, 65 ve 87.dakikalarda kaydettiği dört gol ile yıldızlaştı. Defne kızlarının diğer golleri ise Rabia Ekin (5′, 34′) ve Buse Doğan (25′) ile geldi. Rüzgarlıbahçe savunmasından Benan Topçu 30′ dakikada ters bir vuruş ile topu kendi ağlarına gönderirken diğer gollerini 4, 9 ve 35.dakikalarda Merva Akkaya kaydetti.

Bu sonuçla Defnespor ligi ertelenen Pendik Çamlıkspor deplasmanı dışında tamamladı. 2.Lige terfi play-offlarına devamı Pendik Çamlık ve olası Kemer baraj maçları ardından belli olacak.

defnespor.org

defnespor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.