Demirtaş: Başbakan dağdakine in çağrısı yapıyor kucaklaşanı terörist yapıyor

Demirtaş: Başbakan dağdakine in çağrısı yapıyor kucaklaşanı terörist yapıyor

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinde Başbakanın, "Dağdan indireceğim dediklerine ve silahı bırak diye çağrı yaptıklarına tokalaşan ve sarılanlara terörist muamelesi yapıyorsun. Dağdaki senin samimiyetine nasıl i

BDP'lilerin düzenlediği dayanışma yemeğine katılan BDP Eş Başkanı Demirtaş, çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çözüm sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavrını eleştiren Demirtaş, ikinci İmralı ziyaretine ilişkin umutlarının olduğunu belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın daha siyasetçiyi hazmedemediğini belirten Demirtaş, "Yani sen dağdan indirecem dediklerine çağrı yaptıklarına tokalaşan ve sarılana terörist muamelesi yapıyorsun. Bu zihniyet değiştimi yok. Kminle nasıl barış yapacaksın. Çatıştığın savaştığın ve bir birine silah doğrulttuğunla barış yapacaksın. Sen daha onunla tokalaşan kucaklaşanı içine sindirememişsin. Sen daha siyasetçiyi içine sindirememişsin. Peki çağrı yaptığın dağdaki senin samimiyetine nasıl inanacak." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.