Derbiyi Ataşehirgücü kazandı

Derbiyi Ataşehirgücü kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grupta Ataşehir ilçesinin takımları lider Ataşehirgücü ile takipçisi Taçspor’un nefesleri kesen mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Ataşehirgücü oldu.

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grupta Ataşehir ilçesinin takımları lider Ataşehirgücü ile takipçisi Taçspor’un nefesleri kesen mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Ataşehirgücü oldu.

4 golün atıldığı karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Ataşehirgücü, ikinci yarıda attığı gollerle mücadeleyi 3-1 kazanmasını bildi.

Dudullu Stadında oynanan mücadeleyi Hamit Gökay Oktav, Vedat Altan ve Tuğçe Kamalı hakem triosu yönetirken, Saha Komseri olarak Sait Dinek görev yaptı.

Grupta ilk iki sırayı paylaşan üst düzey iki takımın çekişmeli mücadelesine Taçspor hızlı başladı. İlk yarıda etkili oynayarak pozisyonlar bulan Sarı kırmızılı ekip 32.dakikada günün başarılı ismi Eyüp Bulun’un ceza sahası içinde karambolde topu filelere yollaması ile 1-0 öne geçti.

Taçspor 10 kişi kaldı

Bu gole ev sahibi ekibin uzun süren itirazları oldu, iki takım arasında gerginlik yaşanan pozisyonda Taçspor’dan Oğuzhan Dinç maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Taçspor kalan dakikalarda sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Ataşehirgücü oldu. 10 kişi kalan rakibinin üzerine etkili giden Mavi Beyazlılar Burak Değirmenci’nin sağ çaprazdan attığı aşırtma gol ile skoru dengeledi 1-1.

Beraberlk golünden sonra baskılarına arttıran Ataşehirgücü 65.dakikada Murat Akcan’ın golü ile 2-1 üstünlüğü yakaladı.

Galibiyet golünden sonra oyunun kontrolünü bırakmayan ev sahibi ekip 80.dakikada günün başarılı ismi Burak Değimenci’nin golü ile sahadan 3-1 lik galibiyetle ayrıldı.

Puan farkı 5 oldu

Bu galibiyetle 27 puana yükselen Nurettin Sayan’ın talebeleri en yakın rakibine 5 puan fark atarak rahat bir nefes aldı. Ataşehirgücü önümüzdeki hafta deplasmanda Çekmeköy Çarşıspor ile karşılaşırken, 22 puanda kalan Taçspor evinde Atalarspor’u misafir edecek.

Murat Nazik

atasehirgucu-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.