DEVLET DÜŞMANLARI DURMUYOR...

DEVLET DÜŞMANLARI DURMUYOR...

Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na bir mektup gönderdi ve mektubunda birkaç gün önceki basın açıklamasının kasıtlı olarak bazı siteler ve haber kuruluşları tarafından saptırıldığını söyledi ve ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nu bazı konularda uyardı.

Bolu F Tipi’nde kalmakta olan Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, UYAP aracılığı ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir mektup gönderdi ve mektubunda birkaç gün önceki basın açıklamasının kasıtlı olarak bazı siteler ve haber kuruluşları tarafından saptırıldığını söyledi ve ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nu bazı konularda uyardı.

cakici-manset.jpg

CHP’YE FLAŞ AÇIKLAMALAR

“TBMM CHP Genel Başkanlığı’na Kemal Kılıçdaroğlu’na iletilmek üzere” diye başlayan mektubunda Alattin Çakıcı, “Sayın Kılıçdaroğlu” diye hitap ettiği CHP liderine şunları söyledi: “Devir provokatörlük değil, ülkemizin bekasıdır. 15 Temmuz’dan sonra demokrasi adına tescillenmiş vatan hainlerinin dışında Yenikapı’da 5 milyon insanın demokrasi ve milletimizin bekasından dolayı farklı insanlar bir araya gelerek Osmanlı’dan günümüze kadar by-pass yapan, faşist, sömürgeci ve dünyaya Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletinin farklı mozaiklerden oluşan aziz milletimizin onurlu duruşu dünyaya bir şok yaşattı. Bakınız bu zorlu süreçte gelecek seçimlere yatırım yapmak için bu milli birlik ve onurlu bir demokrasiyi savunan parlamentonun dışında hareket ediyorsunuz. Şu ada söylenecek çok söz var. ABD Büyükelçisi sizi CIA’nın istasyon şefi mi sanıyor ki fikir alışverişinde bulunuyor? Hani siz üniversite yıllarınızda, siz ve sizin gibi düşünenler ABD ve batı kapitalizmine karşıydınız? Batı ve okyanus ötesi FETÖ denen terör örgütünü gündemden düşürmek için TV’lerde size yakın, AKP’ye yakın bilim insanlarını batının yönlendirmesiyle programlar yapılmakta.

alaattin-cakici.jpeg

KİMSE ONURSUZLUK YAPMASIN

Amaç, işi sulandırmak, Türkiye’de PKK-IŞİD-FETÖ yapılanması sınırlarımızın dışında ülkemiz için tehlike olan PKK uzantısı PYD ve YPG, IŞİD ve buna benzer İslam’ın ve insanlığın düşmanı olan ipleri batının elinde bulunun bu terör örgütleri ülkemizin içini ve sınırlarını kan gölüne çevirmişken, hayati önem taşıyan sorunlar bilim insanlarımız tarafından tartışılacakken, Cumhuriyetimizin kurucu kadrosunun lideri olan Atatürk’ü aşağılamak bir onursuzluktur. Atatürk’ü peygamber yerine koymak da bir şerefsizliktir. Abdülhamit Han hazretlerini de aşağılamak tarihine küfür etmektir. Alevi-Sünni tartışması şu konjonktürde yapmak da…

DEVLET DÜŞMANLARI DURMUYOR

Alevi kesiminin yüzde 90’ı özbeöz Türkmen olanlar hem Muharrem’i tutarlar hem de Kerbela’nın yasını yaşarlar. Ramazan orucunu da tutanlar var içlerinde. Namazını kılan da… Bir de Ali’siz Aleviliği savunanlar var. Ali’siz Alevilik kesinlikle Ehli Beyt düşmanlığıdır. Yukarıda ifade ettiğim bu zorlu süreçte bunları batı gündeme getirmektedir. Evet bu ülkede fanatik İslam’ı savunanlar Alevi düşmanlığı yapıyor.Bir Sünni Ehli Beyt’e ve Hz. Ali Efendimiz’e, Fatıma Anamıza, Hasan ve Hüseyin Efendimiz’e, Zeynep anamıza dil uzatıyor. O Sünni’nin Müslümanlığından da şüphe ederim. Artık ülkemiz yanıyor! İkinci bir Sevr anlaşması gündemde. 15 Temmuz’da başaramadılar ama bu TC Devletinin düşmanları durmuyorlar.

KİM PROVAKATÖRLÜK YAPARSA…

Lütfen bu süreçte devletimizin yanında olun. Ben AKP’li değilim, kimseye ne yalakalık ne biat ederim. Her insan hata yapmak insan hata yapar, hata yapmak insanların genlerinde vardır. Hatayı görüp doğru çizgiye gelen kişi, hayatını ortaya koyup yurt içi ve yurt dışı devlet düşmanlarına, omurgalı duruşundan dolayı teşekkür ettiğim için birileri yalakalık yaptığımı zannediyorlar. O, onurlu ve dik durduğu sürece doğruları konuşmak benim için adam olmanın erdemli oluşudur. Önümüzdeki seçimlerde siz iktidara gelirseniz, devletin bekası, milletin huzuru için onurlu bir duruş sergilerseniz ülkesini seven hiçbir insan ne sizin Kürt kimliğinize, ne Alevi oluşunuza, gençliğinizde Marksist oluşunuzdan dolayı sizi karalama kampanyasına kim girerse erdem yoksunudur! Lütfen aklınızı başınıza alın! Bakınız, devletin ve milletin bekası için bu zorlu süreçte kim provokatörlük yapıyorsa o, Yezit oğlu Yezittir. Bu herkes için de geçerlidir.

cakici.jpg

AÇIKLAMAMI SAPTIRDILAR

Geçen hastaneye çıktım, üç sayfalık sözleri bana ait olan basın açıklamamı avukatım aracılığı ile olan sözleri bazı medya kuruluşları ve internet siteleri saptırdı. Siz ABD büyükelçisinin karşısında el pençe dururken, sayın Erdoğan BM’de dünya liderlerine adam gibi konuşup durduğu için kendisine teşekkür ettim. Yalakalık yapmadım, biat etmedim. Babamın bile katili olsa devleti adam gibi savunduğu için teşekkür,methiyeler dizdi diyen basın mensupları utansın. Bazı yalakalar sevinecek diye doğruya yanlış demem. Evet. FETÖ terörü deşifre olmaya başlamadan önce AKP’yi kullandılar ve AKP’lilerin bunlara yakın olduğu bir gerçek.

LÜTFEN ENGEL OLUN

Sonra anladılar ki Allah adına İslam dinini ve Allah’ı kullanarak batıya, AB’ye, Vatikan’a köpeklik yapan ülkesinin insanlarının ve ülkesinin parçalanmasına bilfiil hizmet eden bu hain çeteye geçmişte bilerek veya bilmeyerek bir süre AKP içerisinde oldular. Bunun hainliği su yüzüne çıkmaya başlayınca Sayın Erdoğan düşmanlığını batı körükleyerek FETÖ ve ekibi AKP’nin dışında sizin partiniz dahil olmak kaydıyla bazı partilere el attığı bilinmektedir. Parti liderleri, parti üst düzey yöneticilerinin bunlara tavır koyduğu da bilinmektedir. Bir de partiniz içerisindeki gerçek ulusalcı, Atatürkçüleri tavsiye etmeyiniz. Cumhuriyet kurumunun içini boşaltmayınız. Kontrolünüz dışındaysa lütfen engel olunuz.

BEN BİR ÜLKÜCÜYÜM

Ben toprağın altında ve üstünde Ülkücüyüm, vatanseverim, Müslümanım. Türkiye’deki devleti savunan her etnik mozayiğe mensuplarına kardeş gözüyle bakıyorum. Devlete düşman olan benim düşmanımdır. Bu mektupla beraber size üç sayfalık basın açıklamamı da gönderiyorum. Lütfen birlik ve beraberliğimizi gerektiren bu süreçte Türk düşmanı olan batı ve yerli işbirlikçilerine iyi gözükmek için Cumhuriyetimizin ilkelerini savunurken, içini de boşaltmayın. Rabbim devletine ve milletine, ülkemizin bekasına gönül vermiş her etnik guruptan olanı korusun. Rahmeti ve bereketi üzerine olsun…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum