Dijital Ekonomi Zirvesi İstanbul'da

Dijital Ekonomi Zirvesi İstanbul'da

Dijital Ekonomi Zirvesi, 8-9 Kasım tarihleri arasında Hilton Convention Center’da düzenlenecek.

Geçen yıl ilki düzenlenen Dijital Ekonomi Zirvesi, bu yıl yeniden e- Baltaş ev sahipliğinde ve Turkcell ana sponsorluğunda 8 – 9 Kasım tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek.


Scott C. Fox (Online Pazarlama Uzmanı), Rok Hrastnik (Iprom – Ceo & Needlefont Kurucu Ortak Global AR-GE Uzmanı), Bertrand Macabeo (Kompass International, CEO), Donald Birch (Cathay Pasific Ex-COO) gibi yabancı uzman konukları ve Türkiye’nin önde gelen kurum temsilcilerini ağırlayacak.


E-ticaretin Kalbi Bu Zirvede Atacak
Değişen ticaret modelleri ile sektörlerin artık vazgeçilmezi olan dijital dinamikler ve ekonomik büyümedeki etkisi, farklı açılardan ele alınacak. Zirvede aynı zamanda müşteri ilişkileri yönetimi, güvenlik, sağlıklı veri ihtiyacı, e-ticaret modellerine uyum ve mobil uygulamalar gibi birçok önemli gündem maddesi alanında uzman konuşmacılar tarafından aydınlatılacak.


Zirvenin fuar alanında öncü markalar yer alırken “Paylaşım Kürsüsü” sunumları tartışmaya açılacak. Hilton Convention Center’da gerçekleşecek olan zirvede; konferans bölümünün yanı sıra fuar alanında katılımcılar öncü markaların stant sahipleriyle bir araya gelerek iş ağlarını geliştirme imkânı bulacak. Paylaşım kürsüsünde yer alacak olan dijital ekonominin genişleyen ağlarındaki bilgi ve deneyimlerle buluşacak.


Gelişen ve yenilenen dijital ekonominin her alanını mercek altına alacak olan zirve hakkında daha detaylı bilgilere  adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.