Dolmabahçe'de sürpriz zirve!

Dolmabahçe'de sürpriz zirve!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe çalışma ofisinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüşüyor.

Sürpriz görüşmeye İçişleri Bakanı Muammer Güler, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katılıyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe’de bulunan çalışma ofisine ilk olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan geldi. Başbakan Erdoğan da evinden 13.50 sıralarında çıkarak yoğun güvenlik önlemleri altında Dolmabahçe çalışma ofisine ulaştı.

Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen Güvenlik Zirvesi sona erdi. Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in de katıldığı zirvede ABD Büyükelçiliği’ne yapılan saldırı ve tutuklu komutanların durumu ele alındı.

Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde düzenlenen Güvenlik Zirvesi'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.

Yaklaşık 2.5 saat süren toplantı sona erdi. Sürpriz zirvede ABD’nin Ankara Büyükelçiliği'ne yönelik saldırı ve tutuklu komutanların durumu, İmralı süreci ve Suriye konusundaki gelişmelerin ele alındığı öğrenildi. Zirvenin ardından ilk olarak Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, çalışma ofisinden ayrılan isim oldu. Toplantıya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.