Dostluk İçin Satranç

Dostluk İçin Satranç

Bakırköy Belediyesi, GHSİM ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından birincisi düzenlenen, 2013 İstanbul Takımlar Dostluk Satranç Turnuvası 28-29 Eylül 2013 tarihlerinde Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde gerçekleşti

Turnuvaya çeşitli meslek örgütlerinden takımlar ve engelli sporcular da katılacak.

Her takımın 4+2 sporcuyla katılabileceği turnuva sonunda ilk 3 dereceye giren takımlara kupa ödülü verilecek. Ayrıca turnuvaya katılan sporculara ayrıca Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar geçerli olacak acil sağlık hizmetini de kapsayan BAKKART da verilecek.

Av. Mehmet Emre Günay’ın koordinatörlüğünde, FIDE Hakemi Hakan Özgür’ün başhakemliğinde, Kemal Altun ve Serdar Yitik’in hakemliğinde gerçekleştirilecek turnuvaya Engelsiz Birlik, İstanbul Altınokta Spor Kulübü, Engelsiz Akademi Spor Kulübü, Antrenörler, İstanbul Tabip Odası 1 ve 2, İstanbul Barosu 1 ve 2, İstanbul Üniversitesi Satranç Kulübü, Denizciler takımları katılacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Sait Rıza Öney, 2 günde İsviçre sistemiyle toplam 6 tur üzerinden yapılacak turnuvaya tüm satranç severleri davet ettiler.

Turnuva Yeşilköy Sahilinde Balıkçılar Barınağı karşısında bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde 28-29 Eylül tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.