Dubai Vizesi

Dubai Vizesi

Dünyanın son yıllarda en gözde turizm ve ticaret merkezleri arasında yer alan Dubai, her yıl artan turist sayısı ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Dünyanın son yıllarda en gözde turizm ve ticaret merkezleri arasında yer alan Dubai, her yıl artan turist sayısı ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dubai'de yükselen gökdelenlerinin sayıları arttıkça ve burada çeşit çeşit faaliyet alanları da oluşturuldukça, turist sayısının da hızlı bir şekilde yükselmesi kaçınılmaz oluyor. Dubai'nin en önemli avantajları arasında vergisiz alışveriş geliyor. Dünya devi şirketlerin bu nedenle tercihleri arasında bulunan Dubai, ticaretin merkezi olmaya aday şehirlerin başında geliyor. 

1-72-saatte-dubai-vizesi.jpg

Ticaretin Kalbi Dubai'de Atıyor

Birleşik Arap Emirliğine bağlı olan Dubai, 2020 Expo Fuarına da ev sahipliği yapacak. Expo fuarı sadece maddi olarak bir kazançtan ziyade bir çok firma için kendilerini sergileme olanağı sunarken, fuar hazırlıkları boyunca 270 bin kişinin kazanç sağlayacağı tahmin ediliyor. 1971 yılında Birleşik Arap Emirlikleri kurulduğunda, Dubai'nin nüfusu sadece 180 bin kişi iken, ufak bir sahil kasabasından ibaretti. Ancak günümüzde Dubai, özellikle Avrupalıların her yıl düzenli olarak gittikleri şehirler arasında yer alıyor. Türkiye'de bulunmayan uluslararası şirketlerin ofislerinin de burada bulunması nedeni ile  işlemlerinin ülkemizde yoğun bir şekilde yapıldığını belirtelim.

2-dubai-vizesi-yetkili-merkezi.jpg

Dubai Vize Türleri

 türleri arasında ticaret ve turizm ilk sırada yer alıyor. Eğitim ya da aile ziyareti için de mevcut olan vizeler bulunmakla birlikte, bunlara çok fazla talep olmuyor. Dubai vize işlemlerini kolaylıkla yapmak istiyorsanız eğer, ilk olarak www.vizeislemmerkezi.com sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Alanında uzman vize danışmanları ile gerekli evrakları hazırlayarak, vizenizi rahatlıkla alabilirsiniz. Alınan vize süresi 90 gün ve katları şeklinde olduğu için, işlerinizi de bu süreç içerisinde yapabilirsiniz. Ayrıca çoklu girişli vize de alabiliyorsunuz. 

dubai-hakkinda.jpg

Dubai Vizesi İşlem Merkezi

Dubai vizesi için tüm işleri sizin adınıza organize eden Vize İşlem Merkezi, istediğiniz türlerde ve istediğiniz zaman aralığına göre vizelerinizi sizin adınıza alıyorlar. Dubai vize için aracı kurumları ile çalışmanızda, her hangi bir sorun olmayacağı gibi, tüm işlemlerinizi çok kısa süre içerisinde yapmış olacak ve Dubai seyahatinizi gerçekleştireceksiniz. 

İnternet siteleri üzerinden detaylı bir şekilde vize için hazırlanması gereken evrakları öğrenebilir ve vize başvurularının hangi aşamalarda yapıldığını da öğrenebilirsiniz. Kurumun işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde yapıyor olması ve adresinize kadar vizeniz geleceği için, her açıdan vize almak daha kolay bir hale geliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.