Dudulluspor'dan 4 yeni imza

Dudulluspor'dan 4 yeni imza

Süper Amatör Lig 4. Grup’da mücadele edecek olan Dudulluspor, dış transferde dört yeni oyuncu ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Süper Amatör Lig 4. Grup’da mücadele edecek olan Dudulluspor, dış transferde dört yeni oyuncu ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Yeşil Beyazlılar kadrosuna daha önce de Burak Destegül ve Emre Duran katılmıştı. Yönetim kurulu tarafından bugün yapılan açıklamada Güner Güney, Furkan Dalçık, Emre Bolelli ve İsa Ayva’nın da yeni sezonda Dudulluspor giyecekleri belirtildi.

1996 Rize doğumlu olan Güner Güney futbola başladığı Rize Sağlıkspor’un ardından beş sezon Rize Belediyespor’da oynadı. İstanbul’da Ataşehir Çamolukspor forması da giyen başarılı orta saha oyuncusu son olarak Ataşehir Yoncaspor’da oynuyordu.

Bir başka orta saha oyuncusu olan Furkan Dalçık futbola Ümraniyespor’da başladı. 1997 Ümraniye doğumlu olan Dalçık Kartalspor’da da forma giydikten sonra Sancaktepe Belediyespor’dan transfer oldu.Akademi liglerinde 60 kez forma giyen Dalçık beş de gol kaydetmeyi başarmıştı.

Şile Yıldızspor’dan gelen orta saha oyuncusu Emre Bolelli ise 1994 doğumlu. Futbola Çakmakspor’da başlayan Bolelli Bağlarbaşı ve İstanbul Esnafspor formaları da giydi.

Ümraniye temsilcisi kalesini İsa Ayva'ya teslim etti. Genç kaleci Futbola başladığı Yamanspor’dan sonra Bağlarbaşı ve Karabekirspor formaları giydi. 1995 doğumlu oyuncu son olarak Ataşehir Çamolukspor ile BAL'a çıkma sevinci yaşadı.

03.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.