Eğlence Silahlı Çatışmaya Dönüştü, Polislere de Ateş Açıldı...

Eğlence Silahlı Çatışmaya Dönüştü, Polislere de Ateş Açıldı...

Hastaneye kaldırılan Ferit Oğur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hafif yaralanan polis memuru Gökhan Çiçek ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavileri hastanede sürüyor.

Dün Şişli Halaskargazi Caddesi'ndeki eğlence mekanında iki grup arasında tartışama çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen kavgayı ayırmaya gelen polis ekiplerine de ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2'si polis 7 kişi yaralandı. Ağır yaralı olarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ferit Oğur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hafif yaralanan polis memuru Gökhan Çiçek ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların hastanede tedavi altına alındı.

Eğlence mekanında henüz belirlenemeyen bir nedenle, iki grup arasında  tartışma çıktı.Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga eğlence mekanı dışına da taştı. Olayı görenlerin ihbarıyla polis ekipleri geldi. Birbirlerine ateş eden gruplar, olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açtı. Çıkan çatışmada görevli polis memuru Gökhan Çiçek ile o sırada caddeden geçmekte sivil polis Adnan Şen ile polislere ateş açan Ferit Oğur, Sedat Keskin, Ahmet Bilik, Hayrullah Ekin Uğur, Birkan Taşkurt yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.